Jobbet Utvecklare till vår kund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklare till vår kund publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Skellefteå

Arbetsbeskrivning

Som IT-utvecklare/tekniker hos vår kund jobbar du nära med den lokala IT-ansvarige och sköter såväl det dagliga operativa som mer strategiska lösningar.

Information om uppdraget:

Du bidrar till att IT-verksamheten underhålls och utvecklas vad gäller drift, säkerhet och ständiga förbättringar och rapporterar till IT-ansvarige lokalt på plats hos vår kund som i sin tur rapporterar till IT-chefen på bolaget. Hos vår kund får du en prestigelös och familjär miljö där initiativ och eget ansvar uppmuntras. Vår kund är en väletablerad aktör inom hydraulik och här finns goda möjligheter till variation och utveckling och för att driva initiativ. I rollen som IT-utvecklare/supporttekniker kommer du att jobba med såväl underhåll som utveckling av deras affärssystem Jeeves, Novacura Flow samt övriga integrationer såsom webshop och EDI-lösningar.

Detta söker vi:

Du agerar som support och servicedesk gentemot kollegorna hos vår kund lokalt i Skellefteå och i vissa delar även i koncernmellanhavanden. Du är telefoniansvarig för den gemensamma växellösningen inom bolaget i Sverige och har kontakt med leverantören. Du kommer att vid behov hålla i utbildningar inom exempelvis deras affärssystem, Officepaketet eller liknande. Därutöver så driver eller deltar du i projekt såväl internt som med involvering från externa kontakter och konsulter. Du bör ha erfarenhet av att jobba med affärssystem och förstå den strukturen.

För att lyckas i denna roll har du:

• Kunskap och erfarenhet av MS SQL

• Erfarenhet av kodning och script i SQL

• Relevant utbildning inom IT

• Ett genuint tekniskt intresse och är intresserad av att utveckla dina kunskaper inom nya tekniker.

Då vår kund är en global koncern och har kunder och leverantörer även utanför Sverige förutsätter vi att du känner dig bekväm med engelska i tal och skrift.

Vi jobbar med löpande rekrytering och urval så vänta inte med din ansökan!

Sökord: Skellefteå, Support, Utvecklare, IT

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52823

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till