Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utvecklare till stort konsultföretag! jobb i Norrköping på Professionals Nord Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utvecklare till stort konsultföretag! på Professionals Nord Rekrytering AB

Utvecklare till stort konsultföretag!

Professionals Nord Rekrytering AB Norrköping, Östergötlands län Heltid

Utvecklingsteamet hos vår kund i Norrköping får in många uppdrag och de behöver nu bli fler! Här finns en chans för dig som är nyexad eller har jobbat något/några år som utvecklare och är duktig på C#. Teamet sitter i fina centrala lokaler och har många olika slags uppdrag så möjligheten att prova på olika saker är stor. Ta chansen och sök redan idag, vi arbetar löpande i urvalen så tjänsten kan komma att tillsättas fort!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en C#-utvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer ingå i ett team som jobbar med allt från förvaltning till vidareutveckling och nyutveckling av såväl desktopapplikationer som olika webblösningar. Teamet söker nu någon som är duktig på C# och gärna har erfarenhet av .NET Core. Meriterande är om du har jobbat med WebGL då teamet jobbar en del med 3D-viualisering direkt i ewebbläsaren. Även Javascript, php och skriptspråk som exempelvis python är meriterande då kortare uppdrag där detta behövs är frekvent förekommande.


Krav:
Relevant examen inom IT
Goda kunskaper i C#

Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är analytisk självgående och har ett stort tekniskt intresse.

START: December

OMFATTNING: Heltid

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [ Email address blocked ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: D12C30A0EB52462D8FF8062D0A7F995E