Jobbet UTVECKLARE TILL KREATIVT FÖRETAG I VÄSTERÅS! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

UTVECKLARE TILL KREATIVT FÖRETAG I VÄSTERÅS! publicerad av Framtiden AB

Jobbet utgår om 6 dagar
Full-Time
Västerås

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta på ett företag som sätter stor ära i att skriva den bästa koden samtidigt som de värdesätter att ha roligt tillsammans och lyckas som grupp? Vill du dessutom vara med i teknikens utveckling tillsammans med kunniga kollegor i en kreativ miljö?

Perfekt då är det här tjänsten för dig. Skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö. Du ingår i ett team där du jobbar för att förenkla och förbättra högteknologiska lösningar tillsammans med dina kunniga kollegor. Du kommer främst sitta på plats på kontoret men också som konsult ute hos kunder och bland annat jobba med förvaltning, vidareutveckling och stödsystem.

Om företaget
Vår kund är ett ledande bolag som verkar inom alla typer av branscher med både regionala och globala kunder. Företaget hjälper sina kunder att stärka affärer och effektivisera verksamheten genom att ta fram högteknologiska lösningar. Som utvecklare hos vår kund kommer du att sitta i fräscha och moderna lokaler i Västerås där du arbetar med de senaste utvecklingsmetoderna tillsammans med kreativa kollegor. Företaget tycker om att arbeta fokuserat ihop och att ha roligt tillsammans samtidigt som de lägger stor vikt vid att skriva den bästa koden.

Mer information om företages ges vid intervju.

Din profil
Vi ser att du som söker är flexibel, kommunikativ och vågar ta för dig. Eftersom att du kommer att jobba i team är det även viktigt med en god samarbetsförmåga. Vi letar efter dig som är nyfiken med genuint intresse för utveckling. Vi tror dessutom att du vill följa med i teknikens utveckling samt använder din analytiska förmåga till att lösa problem på ett metodiskt sätt.

Skallkrav:
- Akademisk examen inom relevant område, till exempel systemutveckling
- Kunskap inom några av följande tekniker; C#, ASP.NET, MVC/Razor pages, HTML, Javascript, CSS/SASS,
UWP, WPF, WCF, Web API, Entity Framework eller SQL.
- Svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Körkort B
- Erfarenhet av webbutveckling i SiteVision
- Tidigare erfarenhet från projekt eller anställningar inom området

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen redan idag och skicka in din ansökan!

Referens

21510

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till