Jobbet Utvecklare till attraktivt bolag i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklare till attraktivt bolag i Göteborg publicerad av Framtiden AB

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du en duktig programmerare och vill arbeta med utvecklingen av vår kunds webbaserade söktjänst? Ta möjligheten och sök rollen som utvecklare redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som utvecklare så kommer du vara med att forma en ny avdelning hos företaget som befinner sig i en expansiv fas. Vi ser att du är bekväm i antingen frontend, alternativt fullstack-utvecklare som vill ta ditt nästa steg och utveckla dina tekniska färdigheter hos vår kund.

Företaget tillämpar en agil arbetsmetodik där du tillsammans med dina kollegor hjälper varandra lösa de problem ni möter. Du arbetar inhouse hos företaget och dina primära uppgifter blir utveckling av bolagets webbaserade söktjänst.

Om företaget
Vår kund driver en populär söktjänst på nätet som tillhanda har information på ett enkelt sätt via digitala enheter. Söktjänsten har varit i ständig tillväxt och har över åren vuxit mycket i användarpopularitet.

Hos vår kund arbetar du i ett litet företag med kompetenta kollegor, spännande teknik samt ges du möjligheten att växa med bolaget och vara med i utvecklingen av företagets välkända produkttjänst. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Skallkrav:
- Dokumenterad erfarenhet av goda programmeringskunskaper: Arbetslivserfarnhet, utbildning etc.
- Goda kunskpaer i: PHP, Laravel, MySql, HTML, CSS
- Svenska o Engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Goda designkunskaper
- Bootstrap
- Node JS

Vi tror att du som söker är en kompetent programmerare som bestitter ett stort eget driv till personlig utveckling. Vi ser även att du som person är lösningsorienterad samt nyfiken att lära dig nya tekniker! Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Start: Snarast eller enligt ÖK
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publiceringsdatum
2020-08-26
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Referens

21966

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till