Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utvecklare sökes till en av Sveriges bästa arbetsgivare! jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utvecklare sökes till en av Sveriges bästa arbetsgivare! på Framtiden

Utvecklare sökes till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Vill du arbeta i en roll präglat av utveckling och programmering kring spännande teknik? Vill du få möjlighet att utvecklas och växa som frontend-utvecklare hos en av Sveriges absolut bästa arbetsgivare? Då kan detta vara något för dig!

Om företaget
Vår kund är ett ledande konsultbolag med spetskompetens inom IT/Teknik. De har en gedigen kunskap inom teknikområdet och med deras passion att göra skillnad är de idag ett mycket välrenommerat företag i branschen. Att företaget dessutom har blivit utnämnd till en av Sveriges främsta arbetsgivare flera år i rad är även ett kvitto på välmående och nöjda medarbetare. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Dina arbetsuppgifter
Då företaget erbjuder konsulttjänster så kommer din roll baseras på var ditt intresse och kompetens ligger. För rätt person ges möjlighet till arbete i en tekniskt innovativ miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Till den här tjänsten välkomnar vi din ansökan om ditt intresse och kompetens främst ligger inom Frontend. Dina uppgifter kommer variera men verka inom sedvanliga front-end uppgifter i en tekniknära miljö.

Din profil
 • Skallkrav
 • Högskoleingenjör, med inriktning mot: Data/IT/Systemutveckling
 • Svenska & Engelska i tal och skrift
 • HTML, CSS och JavaScript/TypeScript
 • JavaScript-ramverk/bibliotek som React, Angular och/eller Vue.js
 • Node.js och Next.js/Nuxt.js
 • GraphQL
 • SASS/LESS
 • Agila arbetsmetoder: Scrum, Kanban eller SAFe

Meriterande:
 • Net eller Java
 • NPM, Webpack etc.
 • CMS såsom EpiServer,
 • SiteCore, SiteVision
 • UX/UI


Vid denna rekrytering läggs även stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten. Vi ser att du är en kommunikativ och ödmjuk person som är nyfiken på att lära.
Vi önskar att du förstår vikten i att vara ansiktet utåt för det företag du arbetar åt och med det lägger engagemang i att möta kunder och kollegor väl, exempelvis att du är en lösningsorienterad och samarbetsvillig person som kan arbeta såväl enskilt som i projekt.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt ök
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande så tveka inte med din ansökan!.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000050679253