Jobbet Utvecklare sökes till växande IT-företag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklare sökes till växande IT-företag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär inom utveckling eller kanske ute efter nästa steg i din karriär? Älskar du programmering och att lära dig det nyaste inom IT? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund, ett växande It-företag i Malmö söker vi nu en utvecklare till IT-avdelningen. Som utvecklare hos vår kund får du vara en del av hela utvecklingskedjan; från beställning till implementering, samt programmera i frontend såväl som backend. Dina kunder är dina kollegor, då beställningar kommer från exempelvis kundtjänst-, sälj-, eller leveransavdelningar.

Teamet som du kommer vara en del av består idag av cirka 8 personer. Du har egna ansvar för dina projekt och är självständig, men får givetvis en introduktion i början av din anställning och har alltid kollegor runtomkring dig.

På systemavdelningen får du en trygg och samtidigt stimulerande vardag. Här får du vara med från start till mål i de olika projekt av varierande natur och storlek som genomförs på avdelningen.

Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till vår kund. Du kommer bli anställd i en provanställning på 6 månader där avsikten är att du skall gå över i anställning till vår kund, om alla parter är nöjda, efter 6 månader. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting. Tjänsten är på heltid med arbetstid förlagd till ordinarie kontorstid måndag-fredag.

Detta söker vi:

För att passa in i tjänsten krävs att du har ett brinnande intresse för utveckling och kod. En relevant utbildning från högskola eller YH, exempelvis systemutveckling, är meriterande, men även du som är självlärd och engagerad kan vara aktuell för tjänsten. Om du har relevant erfarenhet är det ett stort plus. Du trivs med att hjälpa dina kollegor och bidrar gärna med din egna kunskap till andra. Om du har en Github att visa upp så ställer vi oss positiva till det.

För att vara aktuell för tjänsten har du kunskap inom något scriptspråk, företrädesvis Ruby, PHP eller Python. Du har även kunskaper inom HTML, CSS och JavaScript. Om du har kommit i kontakt med Linux operativsystem är det högt meriterande, dock inte ett krav. Tjänsten förutsätter även krav på flytande kunskaper i svenska.

Låter det här intressant? Skicka i så fall in en ansökan redan idag, då vi arbetar löpande med ansökningar.

Sökord: Utvecklare, Programmering, IT, Kodare, Nyexaminerad, Fullstack, Frontend, Backend, Ruby, Ruby on Rails, PHP, Python, Script, HTML, CSS, JavaScript, Linux, MacOS

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49444

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till