Jobbet Utvecklare och tekniker inom Microsoft 365 och SharePoint sökes till Visma! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklare och tekniker inom Microsoft 365 och SharePoint sökes till Visma! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Brinner du för teknik, utveckling och människor? Har du dessutom några års erfarenhet som utvecklare inom Microsoft 365 och SharePoint? Då är detta en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för Vismas räkning en teknisk stjärna till rollen som utvecklare/tekniker Microsoft 365 och SharePoint! Visma består av flera bolag och levererar bland annat programvara, företagsrabatter, inkassotjänster, inköpslösningar och IT-relaterade utvecklings- och konsultverksamhet till sina kunder inom ett flertal olika branscher. Deras vision är att vara ledande i automatiseringen av affärsprocesser. För att åstadkomma detta följer de sin mission: att främja europeisk konkurrenskraft i skapandet av tillväxt och effektivisering.

Som utvecklare/tekniker inom Microsoft Office 365 och SharePoint arbetar du och dina kompetenta utvecklingskollegor i en snabbrörlig miljö med många intressanta och utmanande projekt. Rollen innebär en hel del kundkontakt och arbetet sker i Vismas lokaler såväl som ute hos kunder. Visma arbetar med många spännande kunder inom privat och offentlig sektor, där du som utvecklare/tekniker får mycket handlingsfrihet och ansvar i ditt område. Tillsammans med projektledare och förvaltningsledare drivs kundernas verksamheter framåt gällande allt från arkitektur till verksamhetsutveckling och användarutbildning. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:

- Utveckla lösningar i Microsoft 365/SharePoint utifrån med kund överenskommen kravspecifikation
- I vissa fall vara med och skapa kravspecifikation tillsammans med kund
- Vara med och sätta upp nya Office 365/SharePoint-miljöer hos kund
- Bredda din kunskap inom plattformarna då du arbetar med allt från teknisk konfiguration till ren utveckling och förslag på arkitektur, baserat på projektets behov.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av Visma, men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är måndag – fredag, 08-17 men tiderna kan variera lite beroende på vad projektet kräver. Man utgår från Vismas fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm, tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor. Intervjuer och urval görs löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med att arbeta nära tekniken och har erfarenhet av tekniska roller i verksamhetskritiska projekt. Goda kunskaper och ungefär 2-3 års arbetslivserfarenhet inom Office365 och SharePoint är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vidare är du bekant med, och behärskar, .Net, React och TypeScript.

Som person brinner du självklart för teknik och utveckling. Du är beredd på att arbeta i en bred roll där du inte enbart arbetar med utvecklingsbiten, utan du är beredd att kavla upp ärmarna och arbeta vitt och brett inom området för plattformarna. I och med att rollen innebär mycket kundkontakt är du en social person som förstår värdet av relationsbyggande med både kunder och kollegor.

Körkort är meriterande då det ökar flexibiliteten vid kundbesök, men det är inte ett krav. För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. Stämmer hela, eller delar av denna beskrivning in på dig? Passa på att ansöka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51441

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till