SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utvecklare mot Inbyggda System/Embedded till AFRYs Talangprogram jobb i Linköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Utvecklare mot Inbyggda System/Embedded till AFRYs Talangprogram på Framtiden

Utvecklare mot Inbyggda System/Embedded till AFRYs Talangprogram

Framtiden Linköping, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Tar du examen sommaren 2023? Nu kan du kickstarta din karriär genom en unik möjlighet att varva både teori och praktik. Tillsammans med din arbetsgrupp av nyutexaminerade, ambitiösa kollegor kommer du vara en del av AFRYs Talangprogram 2023!

AFRY erbjuder
 • Arbete hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare
 • Individuell utvecklingsplan för dig med goda möjligheter att vidareutvecklas i din roll
 • Generöst utbud av rabatterade priset och aktiviteter och ett brett utbildningspaket
 • Moderna och fräscha kontorslokaler
 • Bli en del av en härlig gemenskap och ta del av trevliga aktiviteter som konsultluncher, AWs, julfester, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som Utvecklare mot Inbyggda System/Embedded kommer du ingå i Talangprogrammet tillsammans med Talangkollegor från kontor i Jönköping, Linköping och Göteborg. Inledningsvis kommer ni få komma på ett gemensamt projekt som ni vill arbeta med, för att lära av varandra och arbeta över flera discipliner. Därefter är målet att du ska komma ut i ett spännande konsultuppdrag, det kan vara in-house eller som konsult hos någon av AFRYs kunder.

Under Talangprogrammet kommer ni ha flera gemensamma utbildningsdagar med såväl interna som externa föreläsare, detta ges dagtid på betald arbetstid. Du kommer även få ta del av flera roliga aktiviteter ihop med kollegorna från Talangprogrammet, AFRY och Framtiden!

Du som söker tjänsten som Utvecklare mot Inbyggda System/Embedded är en entreprenörsdriven person som står upp för vad du tycker och tänker. Du vågar be om hjälp men även ifrågasätta varför något fungerar som det gör, för att utmana AFRYs kunder. Du värdesätter gott samarbeta för att tillsammans kunna driva projekt framåt och lära av varandra. Vi tror även att du är passionerad över ditt område och att du tycker det är roligt att jobba som Utvecklare mot Inbyggda system/Embedded!

Skallkrav för tjänsten:
 • Civilingenjör ELLER Kandidatexamen men vidareutvecklat dig själv med relevant arbete/hobbyprojekt (Datateknik/Inbyggda System/Elektronik/Teknisk Fysik,/Mekatronik/Motsvarande)
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Programmeringskunskaper i C/C++
 • Krav på visst medborgarskap pga. arbete i säkerhetsklassat område

Meriterande för tjänsten:
 • Bra betyg
 • Skrivit ett examensarbete ute hos någon av AFRYs kunder
 • Programmeringskunskaper i Python

Om AFRY
AFRY är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag och är även rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har 17 000 hängivna medarbetare inom områdena infrastruktur, industri och energi. Företaget är lokaliserat över hela världen och arbetar för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. AFRYs tre värdeord som genomsyrar organisationen är Brave, Devoted och Team players. AFRYs Talangprogram riktar sig mot AFRY Connected Products, som tillhandahåller kompetens inom mekanik, mjukvara och projektledning. Till deras kontor i Jönköping, Linköping och Göteborg söker vi nu nya Talanger som är redo för att kickstarta sin karriär. Du kan läs mer om AFRY här: [ Link removed ]

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Utvecklare, ansök via: [ Link removed ] . Vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryterare Lisa Hannerz via e-post: [ Link removed ] eller telefonnummer: 073–5168995.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Utvecklare mot Inbyggda System/Utvecklare till AFRYs Talangprogram kommer du under första anställningsåret att vara anställd som konsult via Framtiden. Du kommer sedan ha mycket goda möjligheter att anställas direkt av AFRY.

Villkor
Startdatum: september 2023
Placeringsort: Linköping
Arbetstider: mån-fre, dagtid
Omfattning: heltid

Kandidatexamen/Civilingenjörsexamen inom Datateknik/Inbyggda System/Elektronik/Motsvarande Kunskap i programmeringsspråken C och C++ Svenska och engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000119661575