Jobbet Fullstackutvecklare till MedSciNet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fullstackutvecklare till MedSciNet publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

MedSciNet tror på en friskare värld - även nu. Genom att bidra till välorganiserade medicinska data av överlägsen kvalitet skapar de förutsättningar för forskare och andra som verkar för medicinska framsteg och förbättringar att nå nya genombrott mot innovationer inom hälso- och sjukvård. Med anledning av att de nu fått in nya projekt och kunder som visar ett ökat behov behöver de anställa ytterligare en utvecklare till teamet i Stockholm. Har du ett par års erfarenhet av utveckling och vill kliva in i en roll där du får vara bryggan mellan utveckling och kund? Läs vidare!


Om tjänsten
MedSciNet är ett svenskt företag som grundades 1995, de är sprungna ur det kliniska behovet och startades av två läkare och som fortfarande är aktiva i bolaget.
Företaget har utvecklat och tillhandahåller en SaaS tjänst där de har specialiserat sig på att samla in-, hantera och analysera data för kliniska studier, kvalitetsregister, biobanker och andra projekt inom akademisk medicin. Företaget består i dagsläget av 15 personer med medarbetare placerade i både Stockholm, Vilnius och London vilka du kommer att arbeta tätt tillsammans med.

En hälsning från din framtida chef

"För mig är det viktigt att göra skillnad, jag tror på att lägga min tid och passion där det verkligen gör nytta. Sedan drygt 2 år tillbaka är jag VD på MedSciNet, jag valde detta steg efter att ha varit kund till MedSciNet under flera år och därigenom lärt känna bolaget och flera av mina nuvarande kollegor. Trots att vi är spridda över världen är vi ett team, vi jobbar tillsammans för att åstadkomma det vi vill och ska.

Det här året har verkligen visat hur viktigt det är med möjlighet att samla och analysera medicinska datasamtidigt som det kan vara svårt. Vi bidrar genom engagemang, kunskap och erfarenhet både inom de rent tekniska frågorna men även råd och tips i hur studierna ska utformas. Det är just engagemanget som är viktigt för mig och mina kollegor, vill att du ska ha drivet att göra det lilla extra för vi jobbar för något som är viktigt för oss alla. Hälsan.

Vi ser fram emot att träffa dig!"

Du erbjuds

• Arbete i ett företag med en öppen företagskultur där varje individs åsikter värderas och stora möjligheter att påverka
• I och med att MedSciNet verkar globalt finns även internationella karriärmöjligheter
• När världsläget tillåter så träffas de allihopa två gånger per år, vanligtvis i Vilnius under våren och på annan plats under hösten, de senaste gångerna har de varit utanför Aten och Milano.

Academic Work är ansvarig för rekryteringsprocessen men du kommer att anställas direkt hos MedSciNet.

Arbetsuppgifter
Rollen är bred och passar dig som gillar att arbeta i gränslandet mellan utveckling och kund då rollen, förutom utveckling av MedSciNet:s plattform även kommer innebära mycket kontakt och kravinsamling från kunder. Du kommer att arbeta med såväl back end som front end-utveckling i SQL .NET (C#, ASP.NET) och JavaScript. I vissa projekt som du jobbar i kan det komma att vara majoriteten utveckling medan du i andra projekt agerar som projektledare och har mer kontakt med kund. MedSciNets SaaS-lösning används av såväl statliga som privata verksamheter inom sjukvården och dina kontaktpersoner hos kunderna framförallt vara de som är kliniskt verksamma, dvs. läkare, sjuksköterskor m.m.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis vara

• Kravinsamling från kund
• Utveckling av användargränssnitt
• Databas- och integrationsutveckling
• Anpassning av funktioner i plattformen

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har minst ett par års erfarenhet som utvecklare, gärna fullstack, och känner dig redo för att ta nästa steg i din karriär
• Har kunskaper i C# .NET
• Har kunskaper i JavaScript
• Har kunskaper i SQL
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av:

• Test
• Support/kundservice
• Har erfarenhet av forskning eller projekt inom akademisk medicin och vi ser gärna att du delar MedSciNets passion för området.

MedSciNet - Well Managed Medical Data

We believe in a healthier world. By contributing to well-organised and high-quality medical data, we create preconditions for clinical researchers and other professionals to achieve important medical breakthroughs and innovations.

Läs mer om MedSciNet och deras arbete HÄR

I denna rekrytering kommer vi även lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och ditt intresse för tjänsten. Motivera därför väl i din ansökan varför du valt att söka. De personliga kompetenser som är särskilt viktiga är:

• Självgående
• Relationsskapande
• Ansvarstagande
• Resultatinriktad

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Stockholm, Norrtull/Sankt Eriksplan, möjlighet att jobba hemifrån finns
• Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MedSciNet´s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på johanna.sorell@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Referens

15044043-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till