Jobbet Utvecklare med fokus på systemintegration till nystartad avdelning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklare med fokus på systemintegration till nystartad avdelning publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning


Vi söker dig som har god erfarenhet av systemintegration och som nu vill ta nästa steg i din karriär. Här blir du del av ett öppet klimat där lärande och samarbete värderas högt. Engagemang och kundfokus utmärker företaget! Sök tjänsten som mjukvaruutvecklare redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I denna roll arbetar du som mjukvaruutvecklare i ett team tillsammans med projektledare, verksamhet- och lösningsarkitekt. Dina kollegor i teamet tar tillsammans med kund fram en teknisk specifikation vilket du sedan arbetar utifrån. Ni skapar kundanpassade lösningar genom integration inom plattformen ServiceNow. Projekten löper vanligen över 3–6 månader och parallellt arbetar du på 2–3 projekt. Under din introduktion har du en fadder och en mentor till stöd, du deltar på kundprojekt och till en början förekommer resor några dagar per vecka. När du kommit in i rollen sker resor enstaka dagar varje månad. Du har en stor frihet och flexibilitet att själv planera och påverka ditt arbete. Detta är ett företag som vill satsa långsiktigt på dig och din utveckling hos dem!

Om företaget
Företaget arbetar med digitalisering och automation av affärsprocesser. Detta görs genom en nära dialog mellan företagets experter och kund där fokus ligger på unika kundanpassningar som håller på lång sikt. Genom digital automation och robotisering effektiviseras manuella rutiner och processer vilket bidrar till ökad lönsamhet och snabbare resultat. Arbetet sker i team mot kunder inom både det privata och offentliga. Med över tio framgångsrika år i branschen startade företaget under förra året sitt fjärde kontor, nu i Lund. Du som ny utvecklare kommer tillsammans med de sex seniora kollegorna fortsätta bygga verksamheten där. Detta med ett stabilt stöd och nära samarbete med de andra kontoren och konsulterna i Sverige. Du ges stor möjlighet att bidra och påverka verksamhetsutvecklingen. Detta är ett ödmjukt företag, med en positiv anda och samtidigt väldigt stora visioner framåt! Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort driv och vilja att vara en del av en växande verksamhet. Du trivs i en konsultroll med kundkontakt och nära samarbete med kollegor. Skallkrav: - God erfarenhet av systemintegration, anpassa och konfigurera standardsystem (såsom Microsoft Dynamics CRM, CA Service Desk, SAP). - Kunskap i Java, .Net och C# Meriterande: - Erfarenhet av ServiceNow - Certifiering inom ServiceNow/ ITIL Service Management

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: September, eller enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Arbetstid: Möjlighet till flexibel arbetstid Ort: Lund Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!

Referens

20023

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till