Jobbet Utvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Utvecklare publicerad av Skill

Heltid
Göteborg
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Är du en utvecklare i början av karriären som vill kombinera dina kunskaper med att öka tryggheten i samhället? Vill du vara med och göra skillnad för människor i din omgivning? Saab är marknadsledande i utvecklingen av kontrollsystem till bl.a. polis, ambulans och säkerhetsföretag. I samarbete med Skill söker de nu utvecklare till sin verksamhet i Göteborg. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget har ca 15 000 medarbetare och verksamhet på alla kontinenter. Saab är tekniskt ledande inom många områden och investerar en femtedel av intäkterna i forskning och utveckling. Just nu befinner sig Saab i en expansiv fas och söker medarbetare som kan vara med och utveckla framtiden tillsammans med dem.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba på utvecklingsavdelningen inom affärsområdet Public Safety med att bygga komplexa och verksamhetskritiska system till t.ex. polis, ambulans, räddningstjänst, flygplatser och säkerhetsbolag både nationellt och internationellt. Som utvecklare blir du en del av ett spännande team där du tillsammans med övriga medlemmar planerar, prioriterar, utvärderar samt utvecklar systemet för att nå bästa resultat. Teamet arbetar agilt i nära dialog med beställare och i din roll får du möjlighet att jobba med många kontaktytor internt på Saab.

Din profil
Du som söker tjänsten har dokumenterad erfarenhet av .NET och C#. Vi ser att du har en högskoleutbildning i programmering eller motsvarande, har något års yrkeserfarenhet alternativt ett stort intresse av att koda på fritiden. Vidare är det meriterande om du har erfarenheter av: - Agila metoder såsom Scrum -MSSQL -WCF -Angular Utöver att du har en god systemförståelse tror vi även att du är kommunikativ och samarbetsvillig samtidigt som du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krav på svenskt medborgarskap.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Uppdraget är en hyrrekrytering som inleds med 6 månaders konsultuppdrag med möjlighet till att därefter få en anställning på Saab. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering- och Bemanningstjänster där våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3525

Liknande jobb

Kundsupport sökes Göteborg Framtiden
Norsktalande kundtjänstmedarbetare Göteborg Recruitive AB
Jobba med kundtjänst! Göteborg Recruitive AB
Heltidsjobb som vikarie i Lerum i höst Lerum StudentConsulting
Heltidsjobb som vikarie i Lerum i höst Alingsås StudentConsulting
Vikarie i Lerums förskola och grundskola Partille StudentConsulting
Heltidsjobb som vikarie i Lerum i höst Partille StudentConsulting
Vikarie i Lerums förskola och grundskola Göteborg StudentConsulting
Heltidsjobb som vikarie i Lerum i höst Göteborg StudentConsulting
Vikarie i Lerums förskola och grundskola Alingsås StudentConsulting
HR Business Partner Göteborg Skill
Produktionstekniker Trollhättan Skill
Vi söker möbelmontörer! Göteborg Aditro Logistics
Senior systemutvecklare med erfarenhet av Biztalk Göteborg Nigel Frank International

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till