Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utvecklare IOT jobb i Sundbyberg på Prevas AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utvecklare IOT på Prevas AB

Utvecklare IOT

Prevas AB Sundbyberg, Stockholms län Heltid

Är du intresserad av att utveckla framtidens produkter på Stockholms vassaste utvecklingshus? Vi arbetar idag med över 50 bolag av varierande storlek och inriktning, vilket innebär att du som utvecklare hos oss har möjlighet att välja mellan många olika typer av uppdrag och branscher. En stor del av dessa utvecklar produkter som kopplar upp sig mot molnet. Låter det intressant? Fortsätt att läsa!   

Vi hjälper våra kunder att utveckla nästa generations produkter och system. I de flesta fall betyder det att produkterna  kopplas upp mot molnet för vidare analys för t.ex. förebyggande underhåll eller effektivare användning av våra gemensamma resurser.  

Vi söker dig som har mer än 2 års arbetslivserfarenhet av uppkopplade system. Ditt huvudsakliga fokus ligger antingen på molnet eller på den enhet som kopplas upp. Du bör ha erfarenhet från att integrera olika delar till en komplett IoT lösning med tex AWS eller Azure IoT Hub  mha MQTT, HTTP, COAP eller liknande över t.ex. WiFi, BLE, cellulärt, LoRa eller Sigfox.

För versionshantering använder vi GIT och för ärendehantering JIRA. Projekten bedrivs med agila metoder i små och stora team. Programmeringsspråk och verktyg varierar så klart beroende på var i stacken man befinner sig, men oavsett var så får du stöd och inspiration av våra drygt 100 hårdvaru- och mjukvaruutvecklare  i Stockholmsregionen. 

Varför Prevas?

Att arbeta som konsult hos oss är flexibelt och du kommer få uppdrag som är meningsfulla och kompetensutvecklande! Vi kan, till skillnad från många andra konsultbolag, även erbjuda våra konsulter inhouse-verksamhet. Vi har välutrustade mekaniklabb, elektroniklabb och EMC-kammare. På våra kontor eller i våra kunders lokaler bedriver vi flera komplexa in-house projekt från ax till limpa där Prevas har huvudansvaret. Är du dessutom nyfiken på medtech så är vi ISO certifierade för just sådana projekt. Vi skryter inte om självklarheter som pensionsavsättning, friskvårdsbidrag eller semester – det är givetvis i ditt medarbetarpaket och kan skräddarsys efter just dina behov. Vi vill att du ska växa och nå din högsta potential!

Vi rekryterar kontinuerligt, skicka in din ansökan så fort du kan.

Frågor? Vi svarar mer än gärna:

Rekryterande chef: Jens Barkvall
0703790687
[ Link removed ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 151416