Jobbet Utvecklare inom WordPress/PHP har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklare inom WordPress/PHP publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du jobba i ett team där ditt bidrag är väsentligt och synligt? Har du erfarenhet och kunskaper inom webbutveckling och gillar utmaningar? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker nu WordPress-utvecklare som gillar att bygga WordPress-sajter. Många gånger samarbetar vi med designers från andra företag för att skapa det kunden önskar och vill ha. Tillsammans med projektledare kommer du att möta kunden, personligen eller över Skype. Vi jobbar gemensamt med att driva utvecklingen av verksamhetens projekt framåt samt att du även jobbar självständigt i vissa uppdrag.

Om kunden:
Vår kund utvecklar ett Crm-system för fastighetsmäklare. Mäklarsystemet är ett avancerat system som kopplas tajt med företagens webb och andra applikationer. Våra kunder uppskattar att ha tjänsten applikation och webb från samma leverantör. Därför bygger vi ofta om kunders sidor eller till och med från grunden.


ansvarsområde.

För dig som utvecklare kommer det vara viktigt att kunna hantera kopplingar till företagets mäklarsystem. Information ska flöda mellan sajt och applikation. Det finns idag utvecklade ”bryggor” som vi använder för att bygga bra funktionalitet. Du kommer vara den som har den inputen till projektledaren och den som kan den delen allra bäst. Som utvecklare är du också med och tar fram underlag till offerter.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av webbutveckling. Vi tror även att du har en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen inom datateknik eller liknande i grunden, men detta är inte ett krav om du har motsvarande erfarenhet från arbetslivet.

Vi söker dig som har goda kunskaper inom WordPress, PHP, JavaScript och CSS. Du behöver även ha kunskaper inom databaser (MySQL och PostgreSQL) och behärskar att göra avancerade kopplingar mellan databaser och WordPress.

Har du en mer renodlad backend-profil med PHP varmt om hjärtat kan det finnas en plats även för dig. 

Vem är du?
För att du ska trivas hos vår kund måste du gilla att det är ett högt tempo och snabba kast. Du måste ha en personlighet där du faktiskt tar tag i dina arbetsuppgifter och drivs av att komma hela vägen i mål. Vidare gillar du ansvar där du får chansen att arbeta både självständigt men även tillsammans med kompetenta kollegor. 

Som sökande gillar du att samarbeta och är en lagspelare. Du bjuder på din kompetens samtidigt som du lär dig av dina kollegor för att tillsammans utvecklas som team.  

Vi förväntar oss vidare att du är driven, engagerad och nyfiken. I arbetet är du kvalitetsmedveten och noggrann samtidigt som du vet vad som är ”good enough” för att komma framåt i projekten. 


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vår kund med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. Anställning är hos kund och vid kontakt berättar jag mer om företaget.

För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@randstad.se eller 0725-29 06 05.

Referens

201304728

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till