Jobbet Utvecklare inom systemintegration sökes till Tieto har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Utvecklare inom systemintegration sökes till Tieto publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Brinner du för programmering och systemutveckling? Vill du jobba på Nordens största It-företag? Då har jag tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Det finns stora fördelar med moderna integrationslösningar, att förbättra systemen genom att nyttja det man har och sedan binda samman verksamhetens olika system och processer på ett effektivt sätt. Enkelt förklarat innebär systemintegration att flera olika fristående system kopplas ihop för att fungera tillsammans. Integration skapar kortare ledtider, korrekta beslut och lägre kostnader - vilket ger företag ökad lönsamhet. Idag är det viktigare än någonsin att företags IT-stöd är affärsmässigt mer kvicktänkta, snabbfotade och anpassningsbara. Tieto jobbar mycket med just systemintegration. Nu behöver de förstärka upp sitt team och söker en programmerare på heltid som vill jobba med just systemintegration.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen av Tietos nya programmerare. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare. Arbetstiderna är vardagar 8 - 17 och arbetsplatsen är belagd i Luleå.

Detta söker vi:

Vi söker dig med akademisk utbildning från exempelvis systemvetenskap, datavetenskap, dataingenjör eller liknande. Det är viktigt att du har ett stort intresse för programmering, kanske sysslar du med programmering även på fritiden? Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från att ha jobbat med Java och C#. Som person samarbetar du effektivt med andra, är stabil och förtroendeingivande. Du gillar förändring och nytänkande och presenterar nya uppfinningsrika idéer och lösningar. Slutligen är du en person som agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.
Är det dig vi söker? Sök då idag. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Jag ser fram emot din ansökan.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44243

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Mjukvaruutvecklare till Abelko Innovation! Luleå Professionals Nord
Senior programmerare - CryptoGuard Luleå StudentConsulting
Junior drifttekniker Piteå Atea
Drifttekniker Luleå Atea
Drifttekniker Backup Luleå Atea
Drifttekniker Piteå Atea
Drifttekniker Backup Piteå Atea
Junior drifttekniker Luleå Atea
Belysningstekniker till Vattenfall! Luleå Professionals Nord
Rådgivare till SH Pension i Norr! Luleå Academic Work
Rekryteringsassistent Luleå StudentConsulting
Kundansvarig till Luleåteamet! Luleå Professionals Nord
Vi söker saneringspersonal till Ocab Luleå StudentConsulting
Extrajobb inom IT i Luleå Luleå StudentConsulting
Processoperatör-Tekniker till RISE ETC i Piteå (2018-26A) Piteå RISE Research Institutes of Sweden
CE-Chaufför till Kjell Grenholm Åkeri! Luleå Professionals Nord
Butikschef-Blomsterlandet, Luleå Luleå Retail Knowledge
Student sökes till lagerpersonal! Luleå Professionals Nord
Ventilationstekniker sökes i Luleå Luleå StudentConsulting
Säljansvarig Tillverkningsindustri Luleå Hays Specialistrekrytering

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till