Jobbet Utvecklare inom inbyggda system har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklare inom inbyggda system publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Brinner du för teknik och vill bidra till en bättre miljö? Är du en driven utvecklare med kompetens inom elektronik och hårdvaruprogrammering? Då är STT Emtec rätt för dig!

Om företaget

STT Emtec är ett ledande företag inom avgasreningssystem och erbjuder ett stort utbud av produkter inom området. Företaget ligger i framkant gällande FOU inom området. De har två affärsområden, emissionssystem som syftar till att minska utsläppen främst från dieselmotorer, och motorprovning. Inom området motorprovning finns ett globalt känt motortestcenter som är litet men välrenommerat inom branschen. STT Emtec har bred erfarenhet av utveckling, installation och kalibrering av elektroniskt styrda doserings- och kontrollsystem. Många av styrsystemen är baserade på en egenutvecklad plattform och både unika komponenter och verktyg inom testning har utvecklats på plats i Njurunda. STT Emtec har en bred kundbas med beställare från hela världen, så som USA, Sydamerika och Asien. Kraven på minskade utsläpp och renare motorer ökar allt mer vilket ställer höga krav på motortillverkarna och dess utsläppsnivåer. STT Emtec jobbar aktivt för att bidra till renare motorer och på så sätt även en renare miljö. Kontor, motorlabratorium och verkstad hittar du i Njurunda där ca elva personer arbetar i dagsläget.

Arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du för utvecklingen av bolagets system och elektronikprodukter inom styr- och regleringsteknik. Du leder och driver projekt tillsammans med dina kollegor. I huvudsak arbetar du med hård- och mjukvaruprogrammering, elektronikkonstruktion och testning. Algoritmerna skapar ni tillsammans internt för att anpassa efter kunders behov och önskemål. Dessa kodar du sedan in i hårdvaran. Vidare konstruerar du prototyper av hårdvara i CAD med funktionella optiska ytor som kombineras med elektronik, något som sedan tillverkas externt. Dokumentation och tillverkningsunderlag är viktiga delar i ditt dagliga arbete. Du supportar kunder och kollegor inom teknikerna. Du erbjuds introduktion av erfarna och kompetenta kollegor. På sikt finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom bolaget.

Formella krav

• Ingenjörsutbildning inom elektronik eller inbyggda system • Erfarenhet inom programmering, elektronik och elsystem • Tidigare erfarenhet av sensor- och mätteknik är meriterande • C, C++, Assembler och CAD • Engelska i tal och skrift, svenska är meriterande För att lyckas i rollen är du en flexibel och ordningsam person. Rollen är mycket självständig vilket ställer krav på din förmåga att ansvara och styra ditt egna arbete framåt. Du motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Vidare är du optimistisk samt har en stark kommunikativ förmåga.

Övrig information

• Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Emtec har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Emtec en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Sundsvall, Njurunda Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: elektronikingenjör, elektronik, embedded systems, inbyggda system, PCB, C, C++, assembler, Sundsvall, Njurunda, CAD, elektronikkonstruktion, elsystem, motor, styrteknik, regleringsteknik, algoritmer, avgasreglering, EMS, motorprovning, STT Emtec

Referens

2461101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till