Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utvecklare inom Digital Infrastruktur med produktionserfarenhet jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utvecklare inom Digital Infrastruktur med produktionserfarenhet på Framtiden

Utvecklare inom Digital Infrastruktur med produktionserfarenhet

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid


Nu har du som problemlösandeutvecklare inom C# möjligheten till en spännande roll hos vår stora kund Husqvarna Group. Här erbjuds du få utveckla mjukvara och samtidigt jobba tätt med R&D och produktion för utveckling av produktionslinjer. Husqvarna Group är en arbetsplats där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i din arbetsroll och som person.

Din Roll
Du kommer att förstärka teamet Production Tools och utmana dina mjukvaruutvecklingskunskaper på heltid och arbeta i nära samarbete med team från R&D och produktion. Du kommer att vara involverad i vidareutvecklingen av Husqvarnas gemensamma produkt för firmwire och testhantering för produktionsanläggningar runt om i världen. Arbetet sker i ett tight team av utvecklare och arkitekter där du kommer både få utveckla mjukvara, arbeta med testutrustning (PLC), releasehantering, automation, mobilutveckling och mer där till.

Om företaget
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Vi är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om vår Automower?

Husqvarna har en oerhört stark innovationsfilosofi och efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Din profil
Vi ser att du är utbildad inom mjukvara med erfarenhet C# och desktoputveckling samt har några års arbetslivserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person måste du vara social då arbetet innebär mycket personkontakt lokalt, nationellt och internationellt. Det krävs att du trivs med både det tekniska som rollen innebär och det sociala. Som person behöver du vara nyfiken och driven för att föra arbetet framåt och själv våga ta initiativ i stället för att invänta information.

Skallkrav
  • Högskoleingenjör inom mjukvara, datateknik eller liknande
  • Tidigare erfarenhet av arbete i C#
  • Erfarenhet av desktoputveckling
  • Erfarenhet av arbete med PLC-utrustning
  • Engelska i tal och skrift

Meriterande
  • Erfarenhet av webutveckling
  • Tidigare erfarenhet av arbete i t.ex. Net Core, Xamarin, Azure, Azure DevOps, Python
  • Kan kommunicera på Svenska och Polska

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Oktober alt. enligt överenskommelse.
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049983967