Jobbet Utvecklare inom Cyber Security till Westermo har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Utvecklare inom Cyber Security till Westermo publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Hos Westermo kommer du vara en nyckelspelare för att se till att säkerhetsfunktionerna i deras nätverksprodukter är fungerande och ständigt utvecklas. Du kommer ha stor möjlighet med att påverka allt från ditt egna dagliga arbete till att vara med och inverka på organisationens utformning.

Academic Work söker en utvecklare som ska arbeta med Cyber Security till Westermo. Westermo gör kommunikationsprodukter åt industrin där vanliga produkter inte fungerar och det finns inga som gör det dem gör i Sverige. Westermo skapar industriella data kommunikationslösningar mot vatten, avlopp och industri och är ledande inom infrastrukturnätverk. Miljöerna ställer höga krav på den fysiska utformningen för att klara av exempelvis temperaturer, smuts och damm. Det viktigaste är att produkterna ska ha lång hållbarhet och hög kvalité. På kontoret i Västerås finns runt 100 anställda varav 40 personer jobbar som utvecklare mot deras mjukvara. De har byggt upp sin egna mjukvara som är baserad på Linux plattform och det är samma mjukvaruplattform på alla artiklar. Den digitala processen sker i Västerås men produceras sedan i Stora Sundby som ligger utanför Eskilstuna.

Som Cyber Security utvecklare arbetar du med att kontrollera säkerhetshål och du kommer tillhöra en avdelning där det finns två personer som arbetar idag. På avdelningen råder det en "högt i tak"- känsla och stark samarbetsförmåga mellan kollegorna. Kontoret i sig är modernt, väldigt förändringsbenäget och agilt. Där alla medarbetare drar sitt strå till stacken och älskar det de gör. På plats kommer du mötas av drivna, högpresterande tekniska kollegor som du kan ta mycket lärdom av.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Westermo. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som utvecklare inom Cyber Security kommer du arbeta med att säkerställa och kvalitetssäkra de produkter som Westermo producerar. Detta genom att identifiera säkerhetshål och även hitta lösningar för att täppa igen dessa hål. Det kommer även innebära att ge åtgärdsförslag till kunder för att säkerställa produkternas säkerhet. Det blir därmed ytterst viktigt att förstå arkitektur och kodbasen i dessa produkter. I tjänsten kommer det också vara aktuellt att genomföra automatiserade tester i Python.

Du kommer till exempel att:

* Identifiera och täppa igen säkerhetshål
* Kvalitetssäkra produkter
* Kontrollera och genomföra tester av egna kodningar

Tjänsten passar dig som vill ha utvecklingsmöjligheter och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Det finns stora chanser att få påverka och forma din egna roll men även att påverka organisationen och komma med nya idéer och infallsvinklar.

* 1-2 års arbetslivserfarenhet inom Cyber Security
* En eftergymnasial utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller något som anses vara motsvarande utbildning
* Kan obehindrat tala och skriva på både svenska och engelska, då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
* Utvecklat i operativsystemet Linux
* Goda kunskaper av programspråket C
* Goda kunskaper av programmeringsspråket Python eller Go

Det är meriterande om du

* Har ett genuint intresse för nätverk

Vi kommer i den här processen lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du som person har ett starkt inre driv och att du är kvalitetsmedveten i det du producerar. Det är även viktigt att du som person gillar att vistas i sociala miljöer och att du har en stark samarbetsförmåga. För att trivas i tjänsten ser vi även att du tar självständigt ansvar för att dina arbetsuppgifter drivs mot uppsatta mål och du har en ödmjukhet till andra personer.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: December/Januari
* Omfattning: Heltid
* Lön: Enligt överenskommelse
* Placering: Västerås
* Kontaktuppgifter: Linn Karlsson, 021 480 71 19
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Westermos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15015626-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till