Jobbet Utvecklare direktrekryteras till globalt företag i fordonsbranschen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklare direktrekryteras till globalt företag i fordonsbranschen publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Letar du efter en ny utmaning som utvecklare? Har du dessutom har några års erfarenhet av programmering i C# och C++? Vill du jobba i ett mindre team som har globala kontaktytor? Då hjälper vi dig hitta ditt nya jobb!

Information om uppdraget:

Under våren hjälper StudentConsulting vår kund som är verksam inom fordonsbranschen att hitta rätt person till sitt utvecklingsteam i Örebro. Företaget är del av en internationell koncern som utvecklar och tillverkar mätinstrument för tunga fordon.

Du kommer vara del av ett mindre team som utgår från Örebro och utvecklar mätinstrument och sensorsystem. Du kommer arbeta med både front- och back end-utveckling i Microsoftmiljö.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du anställs direkt hos vår kund. Om du är rätt för tjänsten kommer vi på StudentConsulting sköta hela rekryteringsprocessen medan du blir anställd samt förhandlar avtal och lön direkt med vår kund.

Detta söker vi:

Du drivs av att lösa problem och uppskattar ett nära samarbete med dina kollegor. Då du har flera kontaktytor i ett globalt företag kommunicerar du tydligt och har ett serviceorienterat förhållningssätt.

För att vara rätt för tjänsten krävs
-Högskolexamen som ingenjör, systemvetare eller annan utbildning kombinerad med relevant erfarenhet.
-Flerårig erfarenhet av C# och C++
-God kunskap i svenska och engelska

Meriterande för tjänsten
-Erfarenhet av SQL och måltjänster
-Utveckling för webb, Java etc.

Är du rätt för denna tjänst sök den redan idag då vi gör löpande urval. Har du lite kortare erfarenhet kan du även skicka en ansökan då du kan vara aktuell kommande uppdrag.

Sökord: Programmerare, IT, Ingenjör, Systemutvecklare, Utvecklare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52876

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till