Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Utvecklare C++ inom trading till SEB job in Stockholm at Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Utvecklare C++ inom trading till SEB på Ada Digital

Utvecklare C++ inom trading till SEB

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Som utvecklare i C++ & trading-plattformen Tbricks hos SEB Stockholm utvecklar du våra framtida lösningar för värdepappershandel!

I rollen som utvecklare inom C++ i Tbricks-plattformen hos oss på SEB arbetar du i ett viktigt och expanderande fokusområde för banken. Du kommer vara en del av ett team som kommer att göra stor skillnad och påverka på SEB:s framtida tekniska miljö och funktioner inom värdepappershandel. Du är med och aktivt driver och utvecklar vår tekniska plattform vår lösning för vårt kunderbjudande inom värdepappershandel . Det här är en av hörnstenarna i SEBs erbjudande för privat- och företagskunders fonder, sparande, och säkerställer att våra kunder är trygga och nöjda med att investera hos oss på SEB.

OM JOBBET

Teamet Tbricks CPC som ansvarar för vår framtida plattform för order management, utvecklar och integrerar skräddarsydda implementationer av trading-plattformen Tbricks mot SEBs egna system, produkter och kanaler. I denna roll får du i allra högsta grad vara med och påverka i en av våra större digitaliserings- och nyutvecklingsprojekt. Som utvecklare inom C++ hos oss utvecklar och inför du Tbricks-lösningar för våra specifika behov och mot flera olika tekniska lösningar och miljöer. Vi arbetar med att implementera ett DevOps-arbetssätt för att ha övergripande livscykelansvar för applikationerna hela vägen från utveckling och test till integration, driftsättning och automatiserad övervakning. Om du har ett intresse för Operations och DevOps finns det mycket att lära hos oss!

Vi erbjuder dig:

  • Att vara en nyckelspelare i ett av våra viktigaste moderniseringsprojekt och teknikskifte
  • En roll i ett föränderligt område där vi som utvecklare och inom trading-området ständigt lär oss nytt
  • En roll där du får stora möjligheter och ansvar i beslutsfattande i både detalj- och strategifrågor. Här litar vi på varandra och vår expertis!

Ditt team

Vi är ett relativt nytt team om 4 utvecklare som arbetar dedikerat med utveckling, integrering och drift av Tbricks systemet. Gruppen är sammansatt specifikt för att driva utvecklings- och implementationsarbetet av detta och för att byta ut våra gamla lösningar, och vi har kompetens inom både C++-utveckling och trading-plattformar. Hos oss finner du engagerade kollegor som vågar utforska, testa nytt, bolla bra (och ärligt talat: ibland mindre bra) idéer för att komma framåt i vårt gemensamma arbete.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av utveckling i C++, och/eller bakgrund inom utveckling av liknande plattformar för Trading / Order Management i andra programmeringsspråk. Givetvis är det ett extra plus om du har arbetat med just Tbricks tidigare.

För att trivas med oss som kollegor och i vårt gemensamma uppdrag trivs du i en funktion där du får dela med dig av din kunskap och ditt arbete med andra. I och med att du som erfaren utvecklare får utrymme att guida kollegor och vara delaktig i beslutsfattande kring hur vi jobbar tillsammans trivs du med att ta både ansvar och initiativ. Du har en god förmåga att motivera andra och driva både ditt och andras arbete mot våra gemensamma mål.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

[ Link removed ]

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
 

Rekommenderade jobb

Utvecklare C++ inom trading till SEB
Ada Digital Stockholm Heltid
Projektledare inom digitalisering Deltid (Uppsala/distans)
Poolia Uppsala län - Uppsala Deltidsanställd
Ej angett
Verksamhetschef till Onkologiska kliniken - Södersjukhuset
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: DB2DAAE18CA948DCAA2A015CBDAD9223