Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utvecklare av produktionstestutrustning till innovativt företag jobb i Göteborg på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utvecklare av produktionstestutrustning till innovativt företag på Friday

Utvecklare av produktionstestutrustning till innovativt företag

Friday Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Besitter du goda kunskaper inom C#/.net och vill vara med och utveckla framtidens produkter? Har du dessutom en förståelse och ett intresse för elektronik, mekatronik och mjukvara och samspelet mellan dessa? Då är denna roll rätt för dig!

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu en utvecklingsingenjör av produktionstestutrustning inom elektronikproduktion för vår kunds räkning. Vår kund jobbar med produktutveckling där de utvecklar färdiga produkter mot flera olika segment. I rollen kommer du att få möjligheten att få vara involverad i olika typer av projekt. Du kommer att få vara med hela vägen från idé till färdig produkt där höga kravs ställs på användarvänlighet och värdeskapande funktioner. I rollen kommer du att arbeta med andra kompetenta kollegor i ett projektteam med fokus på industrialisering av prototyper till massproduktion. Tjänsten innebär också ett nära samarbete med kunder, utvecklare och provning.

Du kommer till exempel att:

 • Utveckla testutrustning och applikationer för automatiserad sluttest i elektronikproduktion.
 • Vara involverad i nya projekt från grunden där du kommer att vara delaktig i design av både hård- och mjukvara för testning och till slut driftsättning.
 • Arbeta med kvalitetsförbättrande åtgärder och underhåll av befintlig utrustning.
VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig med en mycket god förståelse av mekanik, elektronik, mjukvara och samspelet mellan dessa.

Vidare är kraven att du:

 • Har en högskoleutbildning inom elektroteknik, mekatronik, datateknik eller motsvarande.
 • Besitter goda kunskaper inom C#/.net och WPF.
 • Har en förståelse för mjukvaruutvecklingsmetodik och elektronikproduktionsflöden.

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet av produktionsflöden samt arbete med att kvalitetssäkra produktionsprocesser.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för både test och kvalité. Vi ser även att du gärna har ett intresse och en förståelse för elektronik kopplat till samspel mellan mjuk- och hårdvara. Du uppskattar även att lära dig om nya produkter och tekniker samt dess användning. Som person tror vi även att du har ett helhetsperspektiv där du lätt kan identifiera eventuella åtgärder och komma med lösningsförslag.

OM ANSTÄLLNINGEN

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen från kund och vår sida är att du efter denna period blir direkt- och tillsvidareanställd hos kund.

ÖVRIG INFO
 • Omfattning: Heltid, Kontorstider med flex
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

OM FRIDAY

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday656