Jobbet Utvecklare/Arkitekt inom DevOps till Handelsbanken har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Utvecklare/Arkitekt inom DevOps till Handelsbanken publicerad av TNG

Heltid
Stockholm
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en driven Javautvecklare/Arkitekt med intresse inom DevOps och vill effektivisera vår utvecklingsprocess inom infra!

Här kommer du verka inom infrastruktur och javaramverk; områden som är avgörande för bankens fortsatta utveckling. Du som senior utvecklare/arkitekt med stort intresse inom Devops kommer ansvara för vidareutveckling och förvaltning för bankens framtida utvecklingsverktyg.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en vardag där du ansvarar för och påverkar stora delar av leveransen, där du får vara med i utvecklingen från ax till limpa och bidrar med affärsmässighet och engagemang genom hela processen. I denna roll kommer du att jobba med att kravställa, implementera och verifiera nya lösningar. Vi har en modern teknikstack sett till sin storlek och komplexitet, och vill hela tiden arbeta framåt. Du kommer ingå i ett team med seniora utvecklare/arkitekter som arbetar agilt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du blir en viktig del i ett av bankens team som arbetar med applikationsinfrastruktur inom Java. Ni hanterar avancerad utveckling och förutom utveckling av såväl affärs- som dialogsystem stöttar ni organisationen i komplexa frågor inom ert område. Kärnan i din roll kommer vara att vidareutveckla bankens verktyg för utvecklarplattformen. Du kommer att samarbeta med både utvecklare, tekniker och verktygsansvariga vilket kommer ge dig ett stort kontaktnät inom banken. Vi har påbörjat ett väldigt spännande teknikskifte där det finns möjlighet till stort inflytande på bankens framtida teknikval.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer jobba agilt, där du kommer ingå i ett team med seniora utvecklare och arkitekter. Du kommer sitta centralt på Torsgatan i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Du har stort teknikintresse och flera års erfarenhet inom javautveckling med goda kunskaper inom Java EE-teknologier. Du har god erfarenhet av att anpassa verktyg för testramverk (t.ex. JUnit, Mockito) och testautomatisering (t.ex. Maven, SonarQube, TeamCity). Har du erfarenhet av integrations- och prestandatest är det meriterande.

Du har bred teknisk förståelse och tycker att infrastruktur och ramverk är mycket intressant, där du gärna tar arkitektrollen för att få en översikt och helhetsförståelse. Du är nyfiken nya tekniker och brinner för effektivisering och automatisering.

Du har, eller tar lätt till dig, förståelse för processen i en stor organisation med höga krav på tillgänglighet, kvalitet och säkerhet. Eftersom du kommer jobba mot många kontaktytor inom banken är det ett krav att du kan både svenska och engelska flytande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

C995B3CD666E4F38B46402D8F4747FA9

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till