Jobbet Utvecklare .NET har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklare .NET publicerad av Wise IT

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens lösning för datastödda beslut? Origo Group jobbar med webbaserade analyser och kundinsikter och nu söker vi dig systemutvecklare inom .NET som vill ingå i vår supersquad.


Din vardag som .NET-utvecklare

I rollen som systemutvecklare kommer du ställas inför många olika utmaningar med både långa och korta kundprojekt. Vi bygger kundanpassade lösningar på befintlig plattform men även nya lösningar som tar oss in i framtiden.

Vi har ett stort antal uppdragsgivare mestadels inom offentlig sektor där våra lösningar hjälper organisationer att få en större insikt i hur allmänheten uppfattar deras arbete och hur dom kan göra det bättre.

Vi skapar lösningar och integrationer för att förflytta data på ett effektivt sätt och bygger beräkningar som vi sedan presenterar med hjälp av grafikmotorer.

Du blir en del av vårt grymma utvecklingsteam på fem personer och jobbar i projekt tillsammans med ekonomer, statistiker och systemkonsulter där ni alla bidrar med er specifika kunskap för att skapa den bästa lösningen för kunden.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du gilla en föränderlig vardag. Våra projekt löper från några veckor till ett antal månader och sedan går vi vidare till nya utmaningar.

Du har relevant utbildning och ett par års erfarenhet av webbutveckling på .NET-plattform samt väl insatt i hur en SQL- databas fungerar. 

Du gillar problemlösning och att följa med i teknikutvecklingen för att se vad som kan appliceras på de lösningar ni jobbar med.

Som person är du enkel och öppen för samarbete med andra. Vi är ett team som kommer växa och du blir en viktig del av det.


Origo Group bildades i augusti 2017 och består av de fem tidigare undersökningsbolagen CMA Research, Markör Marknad & Kommunikation, Scandinfo Marketing Research, Investigo och MIND Research.

Tillsammans är vi ett av Sveriges ledande marknadsanalysföretag med cirka 110 medarbetare i Göteborg, Linköping och Stockholm.

Vi arbetar idag i ett modernt kontor i centrala Göteborg på ett företag med moderna värderingar och en platt organisationsstruktur. I denna ohierarkiska miljö får man som medarbetare stor frihet att skapa sin egen roll/position.

Referens

wiseitse459

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till