Jobbet Utvecklare / Systemutvecklare / Backend har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklare / Systemutvecklare / Backend publicerad av Bravura

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på ett företag som tar tillvara på dina kreativa idéer för att bidra till samhällsnytta? Trivs du i en öppen miljö i nära samarbete med dina kollegor? Här erbjuds du ett helhetsansvar där du får följa dina projekt från början till slut.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Gotit.

Om företaget

Gotit AB utvecklar och levererar IT-system för utbildningsverksamhet i syfte att skapa en optimal administration. I dialog med sina kunder skapar och utvecklar företaget produktanpassade lösningar. De arbetar idag med två olika IT-stöd, det ena för vuxenutbildning och den andra är avsedd för förskola upp till gymnasieskola. Gotit:s vision är att tillsammans utveckla morgondagens lärande. Gotit söker nu nya nyfikna utvecklare som vill vara med på en spännande resa framåt.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare arbetar du med att utveckla IT-stöd för elevadministration inom skolplattformen Skolplatsen anpassat för förskola, grundskola, gymnasieskola och kulturskola. Du tillhör ett team om åtta utvecklare och arbetar både självständigt samt i nära samarbete med dina kollegor. Ni arbetar enligt SCRUM med två veckors sprintar och kontinuerliga releaser. Du arbetar med webbutveckling i olika utvecklingsmiljöer samt med testning. Arbetet sker i .NET Core 2, MVC och legacy kod. Utöver detta arbetar du även med NET Core Web API-produkter.

Formella krav

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom programmering/IT • Tidigare arbetslivserfarenhet av backend-utveckling • Du förstår svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska Vi tror att du som söker är en nyfiken person som tycker om att testa nya saker och komma med nya idéer. Du tar ansvar för ditt arbete och kan självständigt strukturera ditt angreppsätt. Vidare trivs du med att få lösa problem och du har en lösningsfokuserad inställning. Slutligen tror vi att du trivs med kombinationen att både arbeta på egen hand samt i samarbete med andra.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Utvecklare, utveckling, backend, nyexaminerad, test, IT, programmerare, programmering, developer, backend, back-end, fullstack, databas, C#, SQL, .Net, .Net Core, Semantisk HTML, Responsiv CSS, Java Script, JQuery, Web API, MVC, Design Patterns, SOLID, TFS Server, DevOps, agil, Domain

Referens

2862301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till