Jobbet Utvecklare / Developer / Webbutvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklare / Developer / Webbutvecklare publicerad av Bravura

Full-Time
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi söker en fullstack utvecklare med kunskaper i .net, javascript, C# och SQL till Compilator som är Nordeuropas mest använda affärssystem för däck och bilbranschen.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Compilator.

Om företaget

Compilator grundades 1995 och introducerade det första datoriserade däckhotellet på marknaden 1999. Genom åren har de vidareutvecklat lösningar för att hela tiden motsvara nya behov och önskemål. Med Compilator som partner kan deras kunder vara säker på att alltid ha tillgång till de senaste systemen för enklare och snabbare hantering, med full kontroll i varje steg. Idag är Compilator Nordens största leverantör av affärssystem inom däckbranschen och finns representerade i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Irland och England. På Malmökontoret arbetar cirka 25 personer i moderna lokaler beläget mitt i centrala Malmö. Här blir du en del av en god gemenskap, där kollegor ofta bjuder in till sociala arrangemang av olika slag.

Arbetsuppgifter

På Compilator så utvecklar du både i backend och frontend i olika utvecklingsprojekt där du arbetar både med Compilators standardprodukt och bygger specifika anpassningar åt Compilators större kunder. En stor del av arbetet är i projektform där du programmerar, bygger features samt integrerar affärssystem, bokföringssystem och diverse kundspecifika beställningar. Du arbetar i flertalet olika projekt både i backend och frontend där din vardag innehåller mycket dynamik och din kreativitet både uppmuntras och uppskattas.

Formella krav

• Högskoleutbildning med inriktning IT • Erfarenhet av fullstack utveckling (frontend i javascript, .net, c#, mvc och backend i SQL m.m) • Några års arbetslivserfarenhet (inte nödvändigtvis från IT branschen) • Svenska och Engelska i tal och skrift Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du trivs med att arbeta i olika projekt med dina kollegor där du visar upp en god samarbetsförmåga och har lätt för att se syftet med helheten framför den egna agendan. Du är kreativ i din problemlösningsförmåga och kommer ofta med nya idéer och infallsvinklar samt kvalitetsmedveten då du arbetar med många olika överlämningar i diverse projekt. Bredden i arbetsrollen och den prestigelösa miljön där alla hjälps åt och stöttar varandra är något du både tycker är utvecklande och uppskattat.

Övrig information

Start: Med hänsyn till uppsägningstid Plats: Malmö Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Utvecklare, developer, webbutvecklare, frontend, backend, fullstack, javascript, C#, Malmö, IT, ITjobb

Referens

2870901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till