Jobbet Utvecklande roll som testingenjör till Q-linea har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Utvecklande roll som testingenjör till Q-linea publicerad av Q-linea

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Q-linea is an innovative research, development and manufacturing company that primarily develops instruments and disposables for rapid and reliable infection diagnostics. Q-linea’s vision is to help save lives by ensuring antibiotics continue to be an effective treatment for future generations. Q-linea develops and delivers preferred solutions for healthcare providers, enabling them to accurately diagnose and treat infectious disease in the shortest possible time.

Q-linea erbjuder dig 75 entusiastiska, motiverade och drivna medarbetare med ambitionen att förändra dagens och framtida sätt att arbeta med infektionsdiagnostik. Där möts du av team med erfarenheter och kunskap från olika vetenskapliga fält som bidrar med en omväxlande atmosfär. På Q-linea ges medarbetarna utrymme och möjligheter till att utvecklas, påverka och bidra till företagets framtida utveckling.

Enheten för integrering och verifiering (I&V) står inför en spännande och intensiv period dit Dfind söker en testingenjör. Q-linea vill stärka upp teamet som idag består av en projektledare och testingenjör som jobbar med integrering och verifiering av det automatiserade analysinstrumentet. Testingenjören har varierande arbetsdagar som anpassas efter utvecklings- och verifieringsfasen. I rollen ansvarar du för planering och utförande av de tester som görs med det automatiserade systemet, datainsamling samt dokumentering som hör testerna till. Parallellt med detta upparbetas nya planer, krav- och testspecifikationer där du i dialog med tvärfunktionella grupper möjliggör för hur tester skall definieras och utföras. Mer ingående innebär detta att testingenjören:

• Upprättar testspecifikationer och testinstruktioner

• Skriver automatiseringsskript för att styra instrumentet

• Utför testning i enlighet med testinstruktioner

• Utför uppföljande aktiviteter såsom felsökning, datasammanställning och dokumentation kopplat till testförsöken.

• Sprider kunskap inom gruppen och till övriga grupper.

• Tillsammans med andra planera och koordinera testarbete på systemet.

Kvalifikationer:
Du som söker har några års erfarenhet av rollen som testingenjör. Vi ser gärna att du har en ingenjörs- eller naturvetenskaplig universitetsutbildning inom relevant område alternativt gedigen erfarenhet som testingenjör mot medical device.

Du har med fördel arbetat med regulatoriskt styrd produktutveckling, t.ex. ISO 13485 och ISO 14971 vilket medfört en stor förståelse och intresse för området.

Som en del av I&V spelar du en central roll i det tvärfunktionella samarbetet. Detta förutsätter att du har lätt för att skapa kontakt samt innehar en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du påvisar engagemang och har ett lösningsorienterat förhållningssätt där du stimuleras av utmaningar och ansvar. För att lyckas i rollen behöver du vara initiativtagande, självgående och kunna driva saker i mål inom givna tidsramar på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt. Du uttrycker dig lätt och tydligt på svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Q-linea

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 13 januari 2019, urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Q-linea med Dfind Science & Engineering. För frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Summer Lovlinger, 073-315 48 38. Sök tjänsten via www.dfind.se/science-engineering senast 13 januari.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Rekryteringsprocessen
1. Ansvarig rekryterare gör ett första urval.

2. För dem som anses vara kvalificerad för tjänsten blir initialt kontaktad via telefon för en kortare telefonintervju.

3. Efter telefonintervjun finns en chans att i nästa steg bli intervjuad av ansvarig rekryterare på plats hos Dfind. Du kommer inför intervjumötet utföra ett personlighets- och problemlösningstest. Testerna syftar till att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ge kandidaterna en så rättvis bedömning som möjligt.

4. Efter ovanstående moment har kandidaten chansen att gå vidare för en intervju hos Q-linea.

Referens

201186720

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till