SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utvecklande extrajobb som jobbcoach till StudentConsulting i Luleå! jobb i Luleå på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Utvecklande extrajobb som jobbcoach till StudentConsulting i Luleå! på StudentConsulting

Utvecklande extrajobb som jobbcoach till StudentConsulting i Luleå!

StudentConsulting Luleå, Norrbottens län Deltid
Ansök på företagets hemsida
Är du intresserad av att hjälpa andra människor och bygga nätverk på arbetsmarknaden? Har du ett engagerat och positivt förhållningssätt och söker ett utvecklande extrajobb? Då är jobbet som jobbcoach hos StudentConsulting i Luleå något för dig.

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Sveriges och Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift. Tillsammans skapar vi en kreativ arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar.

Vi söker nu dig som vill arbeta extra som jobbcoach. Arbetet som jobbcoach består främst i att stötta arbetssökande till jobb eller studier. Detta gör du genom:

- individuella coachande samtal
- kontakter med arbetsgivare
- hjälp med ansökningshandlingar
- anordnande av aktiviteter såsom seminarier och workshops bl.a.

Vi arbetar med Arbetsförmedlingens matchningstjänst KROM (Kundval Rusta och Matcha) och tjänsten präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att rusta deltagaren för arbetslivet och matcha denne till arbete eller studier så snabbt som möjligt.

Din arbetstid kommer att vara måndag till fredag, varierade timmar mellan kl 08.00-17.00. Du ska kunna arbeta minst två dagar per vecka, alt 12 tim. för att vara aktuell för tjänsten.

Detta söker vi:

I den här rollen är det viktigt att du har lätt för att möta människor som står inför olika former av utmaningar. Du kan exempelvis möta personer som varit arbetslösa under en lång period, personer med språksvårigheter, personer som blivit arbetslös sent i livet eller personer med psykosociala svårigheter. Erfarenhet av coachning kommer att vara till stor hjälp för din egen del, men är inget krav.

Vi söker dig som drivs av att skapa resultat, är duktig på att bygga relationer och som vill jobba i en ansvarsfull roll med ett samhällsviktigt uppdrag. Har du ett utvecklat arbetsgivarnätverk i Luleå eller erfarenhet av tex integrationsarbete är detta väldigt meriterade. Du behöver vara noggrann, strukturerad men effektiv i ditt arbetssätt. Du behöver kunna kommunicera obehindrad i tal och skrift på både svenska och engelska, där ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande.

För att vara behörig jobbcoach har Arbetsförmedlingen tydligt uppställda krav. För att vara aktuell för tjänsten behöver du därför uppfylla nedan krav:

- Minst 120 genomförda högskolepoäng inom relevant ämne (t ex ledarskap/organisation, HR/rekrytering, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, beteendevetenskap, sociologi) SAMT minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom vilket yrkesområde som helst under de senaste fem åren.

- Eller, minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid SAMT minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid under de senaste fem åren inom något av de områden som nämnts ovan.

Är du rätt person för den här tjänsten? Sök redan idag då vi avser tillsätta tjänsten snarast möjligt.
Vid frågor kontakta Erika Kask på [ Email address blocked ]

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Rekryterare, rekrytering, coachning, rekryteringskonsult, researcher,

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 67834