Jobbet Utredningssekreterare till tillståndsenheten har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utredningssekreterare till tillståndsenheten publicerad av Malmö Stad

Full-Time
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Vi söker nu en utredningssekreterare till vår tillståndsenhet som främst kommer att arbeta med att handlägga ansöknings- och åtgärdsärenden enligt alkohollagen och tobakslagen, men även utbilda restaurangpersonal och ge information till tillståndshavare och allmänhet. Arbetet innebär ett nära samarbete med andra myndigheter. I arbetsuppgifterna ingår även tillsynsbesök på restauranger, varav 40 timmar per år utgör tillsynsarbete på obekväm arbetstid. På tillståndsenheten pågår därutöver ett kontinuerligt utvecklingsarbete som alla medarbetare förväntas vara delaktiga i.   Kvalifikationer

Vi söker dig som har en juridisk eller ekonomisk examen, erfarenhet av självständigt utredningsarbete samt myndighetsutövning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att granska årsredovisningar. God datorvana är ett krav för tjänsten, liksom B-körkort. Vidare är det meriterande om du har goda förvaltningskunskaper och erfarenhet av handläggning enligt alkohollagen.  

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och i skrift. Det är viktigt att du är självgående, har ett strukturerat arbetssätt och en god förmåga att fatta egna beslut. Arbetet ställer höga krav på integritet och social säkerhet. Som person är du ansvarskännande och noggrann och har lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Välkommen med din ansökan!  Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

På tillståndsenheten arbetar ca 15 personer. Organisatoriskt tillhör tillståndsenheten avdelning boende, tillsyn och service på arbetsmarknads- och socialförvaltningen. På enheten utreds ärenden enligt alkohollagen och lagen om tobak och liknande produkter. Tillståndsenheten utövar även tillsyn över de serveringsställen som har serveringstillstånd och de butiker som säljer tobak eller folköl och fungerar som remissinstans till Spelinspektionen.Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2020-12-01 eller enligt överenskommelseÖvrigt

Intervjuer är planerade till förmiddagar på följande datum: 26/10, 27/10 och den 2/11. 

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.

Referens

20202183

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till