Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utredningsingenjör VA-Utbyggnad till VA-nät jobb i Uppsala på Uppsala Vatten & Avfall AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utredningsingenjör VA-Utbyggnad till VA-nät på Uppsala Vatten & Avfall AB

Utredningsingenjör VA-Utbyggnad till VA-nät

Uppsala Vatten & Avfall AB Uppsala, Uppsala län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med och möjliggöra Uppsala kommuns planerade expansion? Gillar du att lösa problem och utreda komplexa frågor?

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar. Vi söker nu en Utredningsingenjör på avdelningen VA-nät på Uppsala Vatten och Avfall AB. 


ansvarsområde.

Som Utredningsingenjör för VA-Utbyggnad kommer du ingå i en grupp med fyra andra utredningsingenjörer som tillsammans arbetar för att bygga ut det allmänna VA-ledningsnätet för att möjliggöra den planerade expansionen i Uppsala kommun. 

Som Utredningsingenjör kommer du tillsammans med vår Planeringsavdelning att utreda möjligheterna till utbyggnad av det allmänna VA-ledningsnätet utifrån kommunens planförslag samt bevaka VA-huvudmannens intressen i planprocessen. 

I tjänsten ingår att efter beslutad detaljplan, eller annan exploatering, planera för utbyggnad av det allmänna VA-ledningsnätet, inklusive pumpstationer, tryckstegringsstationer och dagvattenanläggningar, samt ta fram underlag för investeringsbeslut. Arbetet görs i ett nära samarbete med övriga utredningsingenjörer, projektägaren, strateg och modellerare, och andra expertfunktioner inom bolaget.  Detaljprojektering, upphandling och byggledning utförs av bolagets Projektavdelning.

Eftersom verksamheten utvecklas kan arbetsuppgifter tillkomma eller förändras.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har en relevant civilingenjörsutbildning inom miljö- och vattenteknik eller motsvarande, alternativt lång praktisk VA-erfarenhet. Du har kunskap och erfarenhet av VA-planering och/eller projektering. 

Som person är du driven och analytisk med god teknisk förståelse. Du trivs samt stimuleras av en roll där du förväntas ta egna initiativ för att lösa problem.

Du behöver ha en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och kan skapa och utveckla goda relationer både inom och utanför den egna organisationen. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


ansökan.

Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2021-08-17

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Söder, 0708 – 298 258 [ Email address blocked ]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala.
 

Rekommenderade jobb

Utredningsingenjör VA-Utbyggnad till VA-nät
Uppsala Vatten & Avfall AB Uppsala Heltid
Projektägare VA-Utbyggnad till VA-nät, Uppsala Vatten & Avfall
Uppsala Vatten & Avfall AB Uppsala Heltidsanställd
Anläggningsingenjör fastighetsunderhåll & besiktningssamordning
Uppsala Vatten & Avfall AB Uppsala Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201347759