Jobbet Utredningsingenjör till Uppsala Vatten & Avfall AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utredningsingenjör till Uppsala Vatten & Avfall AB publicerad av Uppsala Vatten & Avfall AB

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Till Uppsala Vattens planeringsavdelning söker vi nu flera utredningsingenjörer som drivs av hållbar samhällsutveckling, problemlösning och har ett brinnande intresse för miljö. Du blir en del av ett motiverat team på 11 personer som ger dig möjligheter att utvecklas inom dagvatten, dricksvatten, avfall, avlopp och va-planering.

I en tillväxtregion där allt fler väljer att bo och nya arbetsplatser skapas växer den kommunala VA- och avfallshanteringen. För att möta utmaningarna så växer också vi som bolag och vi är samtidigt inne i ett mycket positivt och spännande utvecklingsarbete. Vattenfrågorna är högt på agendan och långsiktiga utredningar i form av bland annat förstudier och analyser genomförs. Det är tufft men roligt och ställer krav på oss att vi kan utföra vårt uppdrag dagligen men också att vi står redo att möta framtidens utmaningar och krav på både utveckling och innovation.


ansvarsområde.

Tillsammans med kollegor medverkar utredningsingenjören i samhällsbyggnadsprocessen och planerar och utreder VA- och avfallsfrågor. Rollen har central funktion i bolaget och skapar hållbara VA- och avfallslösningar i ett växande Uppsala. Arbete med förprojekteringar, planeringsförutsättningar och utredningar inom VA-försörjning är aktuella. Bolaget kartlägger sina arbetsprocesser och nya arbetssätt skapas där utredningsingenjören fyller en viktig funktion. En VA-plan är under framtagande och där man som utredningsingenjör blir en del i ett team att arbeta vidare med planen och planeringen av VA-utbyggnadsområden.

Arbetet är varierat där man för rollen får möjligheten att arbeta med långsiktiga strategier och ha mycket kontakter med andra avdelningar, konsulter, projektledare, entreprenörer och myndigheter. 


arbetstider.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.


kvalifikationer.

Vi söker dig med lämplig ingenjörsutbildning eller annan bakgrund som bedöms som likvärdig och har ett genuint intresse för hållbar samhällsutveckling. Du får gärna ha mångårig erfarenhet av utredning och/eller projektledning inom vatten och avlopp eller arbetat med Multi-utility inom en VA-verksamhet. Kunskap inom miljöfrågor kopplade till vatten och avlopp är för tjänsten fördelaktigt. Har du intresse för VA-ekonomi och VA-juridik ser vi det som positivt. Du trivs och utmanas av att arbeta med olika kompetenser, från experter till strategiska planerare.

Du är initiativtagande, handlingskraftig och uppsökande i ditt sätt att ta dig an arbetsuppgifter och kontakter. Då tjänsten innefattar många kontaktytor är du kommunikativ och har en god förmåga att skapa och utveckla goda relationer såväl inom som utom den egna verksamheten. Som person är du ansvarstagande, självständig och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som initiativförmåga och strategiskt tänkande. Då både muntlig och skriftlig kommunikation är en viktig del i rollen vill vi att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska. 

B-körkort är ett krav.


ansökan.

Ort: Uppsala.
Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2020-08-16

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Summer Lovlinger, summer.lovlinger@randstad.se. Urvalstester kommer genomföras och bakgrundskontroll kan förekomma vid rekryteringen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Referens

201295326

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till