Jobbet Utredningsingenjör till Uppsala vatten & avfall, VA-nät har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utredningsingenjör till Uppsala vatten & avfall, VA-nät publicerad av Uppsala Vatten & Avfall AB

Full-Time
Uppsala

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Gillar du att lösa problem och utreda komplicerade frågor? Vill du bidra till en robust och hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? 
Då kan det vara dig vi söker till arbetet som utredningsingenjör på avdelningen VA-nät på Uppsala Vatten och Avfall AB. 


ansvarsområde.

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas och där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar. Vi söker nu en utredningsingenjör som arbetar nära våra verksamhetsutövare och kommuninvånare och kan hantera ansvarsförhållandet mellan dem och oss som VA-huvudman. 

Som utredningsingenjör kommer du att arbeta i en grupp om tio medarbetare med uppdrag att förvalta och utveckla det allmänna vatten- och avloppsledningsnätet i ett växande Uppsala. Du kommer inom denna tjänst att ingår i en mindre grupp som representerar VA-huvudmannen i relationen till fastighetsägare och andra kunder. 

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat skadeståndsärenden, anslutningsärenden, servitutsfrågor, taxeutredningar och liknande. I tjänsten ingår också olika typer av ärenden och utredningar rörande felkopplingar och privata läckor. Det kan också bli aktuellt att ingå i den projektgrupp som arbetar med Uppsala vattens övergång till fjärravlästa vattenmätare. 

Eftersom verksamheten ständigt utvecklas kan arbetsuppgifter tillkomma eller förändras. Arbetsuppgifterna kan också komma att förändras utifrån sökandes kompetens och erfarenheter. 


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från VA-branschen eller annan relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av skadestånds-, anslutnings- och/eller taxefrågor är starkt meriterande. Du har en utbildning inom VA eller samhällsbyggnadsområdet  eller har annan bakgrund som bedöms som likvärdig och relevant. Då intresse och personliga kvalitéer värderas högt är även nyexaminerade välkomna att söka. 
 
Som person är du noggrann och strukturerad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga och kan skapa och utveckla goda relationer både inom och utanför den egna organisationen. 

B-Körkort är ett krav.


ansökan.

Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2020-11-16

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, [ Email address blocked ]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Referens

201308972

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till