Jobbet Utredningsansvarig till ICA Försäkring har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utredningsansvarig till ICA Försäkring publicerad av ICA

Full-Time
Solna

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med fraud-prevention och tillsammans med oss fortsätta att bygga och utveckla vår moderna skadeavdelningen på ICA Försäkring?
Det här är ditt blivande jobb


Som utredningsansvarig driver och utvecklar du utredningsverksamheten på ICA Försäkring, med fokus på att förhindra försäkringsbedrägerier och begränsa skadekostnaden. I rollen ansvarar du för skadeavdelningens interna utveckling och kompetens inom området samt säkerställer rätt extern specialkompetens.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Självständigt driva utveckling av utredningsprocess
  • Samordning av utredningsärenden
  • Utmana och coacha skadereglerare i utredningsfokuserad skadereglering
  • Hantering och rapportering av hot 
  • Uppföljning av utredningsverksamheten

Du ingår i Skadestöd, en grupp som består av specialister inom olika områden och med ett gemensamt intresse för utveckling och lärande. Vi strävar efter ett agilt arbetssätt för att på så sätt skapa värde små steg i taget.Det här erbjuder vi

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Banken & ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver. Än.Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom relevant område och minst fem års erfarenhet av försäkringsbranschen. Du har mycket god förmåga till samarbete och problemlösning samt ett pedagogiskt förhållningssätt. Som person är du positiv och målfokuserad med ett mycket gott självledarskap och förmåga till olika perspektiv. Anställningsform

Tillsvidareanställning 
Tillträde


Enligt överenskommelseKontaktuppgifter

Sandra Richardson, [ Link removed ] - Click here to apply to Utredningsansvarig till ICA Försäkring, 0722 – 20 28 29
Sista dag för ansökan


2020-10-30

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

Referens

R0011816

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till