Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Utredare mot infrastruktur till ledande företag inom samhällsbyggnad! job in Malmö at Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Utredare mot infrastruktur till ledande företag inom samhällsbyggnad! på Framtiden

Utredare mot infrastruktur till ledande företag inom samhällsbyggnad!

Framtiden Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du i början av din karriär inom stadsbyggnad eller infrastruktur? Vill du bli en del av ett av Sveriges ledande konsultföretag inom Samhällsbyggnad? Är du dessutom nyfiken och nytänkande och trivs i en varierande miljö? Då kan det här vara ditt drömjobb!

Dina arbetsuppgifter
Som Utredare inom infrastruktur kommer du att tillhöra avdelningen Plan och Utredning. Detta är en avdelning som jobbar i ett tidigt skede inför byggnation av infrastruktur, till störst del järnväg. Avdelningen sitter utplacerad på kontor i Malmö, Helsingborg och Kristianstad, här finns möjlighet att välja vilket kontor som passar dig bäst. I rollen som Utredare kommer du ingå i ett mixat team med många års erfarenhet inom branschen. Förutom en gedigen introduktion i företaget och rollen kommer dina kunniga kollegor att finnas där för att stötta sig i din utveckling.

Projekten kan variera i storlek, från ett par månader upp till flera år och på sikt kommer du att få arbeta i ett par parallella projekt. I projekten arbetar ni i mindre team där ni alla har olika kunskapsområden som kompletterar varandra. Här är ingen dag den andra lik och du kommer att få arbeta med flera olika delar i projekten.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Arbeta med framtagning av Järnvägsplan
- Framtagning av miljökonsekvensbeskrivningar (MKB)
- Ta fram presentationsmaterial för kunder och allmänheten
- Arbete med åtgärdsvalsstudier (ÅVS)

Om företaget
Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. De skapar lösningar och infrastruktur för en hållbar samhällsutveckling, och har kontor både i Sverige och internationellt. Med bred och djup kompetens är de experter på att erbjuda helhetslösningar till sina kunder, och du får här chansen att bli del ett stort företag med många utvecklingsmöjligheter. Helhetstänket gör att du får en unik chans att lära dig det mesta inom samhällsbyggnad, samtidigt som du blir en del av en rolig avdelning där man tycker om att ha roligt tillsammans.

Din profil
För att vara rätt person för tjänsten ser vi gärna att du har ett brett samhällsperspektiv och att du är analytisk och detaljorienterad i ditt arbete. Om du inte förstår är du inte rädd för att fråga och du kommer gärna med nya idéer och förbättringsförslag. Du är vetgirig och nyfiken och ger dig inte förrän du får tag i rätt information. Som Utredare har du många kontaktytor, och vi ser därför att du är kommunikativ och öppen för att samarbeta. Därtill trivs du med att arbeta i projektform, något som ställer krav på god struktur, noggrannhet samt en förmåga att leverera enligt tidsplan.

Skallkrav:

- Minst kandidatexamen inom t.ex. Infrastruktur/Samhällsplanering/Väg och vatten/Lantmäteri
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:

- Relevant arbetserfarenhet, du har till exempel arbetat med MKB eller ÅVS
- Erfarenhet av Trafikverkets processer
- Erfarenhet av något av följande CAD, Microstation, Adobe Illustrator/InDesign

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: 1 september 2021
Placeringsort: valfritt: Helsingborg, Kristianstad eller Malmö. Resor till de olika kontoren förekommer.
Arbetstider: Måndag-fredag 8-17
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att säkerställa din plats i urvalet!

.

Rekommenderade jobb

Utredare mot infrastruktur till ledande företag inom samhällsbyggnad!
Framtiden Malmö Heltid
Jobbcoacher sökes till Lund!
StudentConsulting Skåne län - Lund Deltidsanställd
Ej angett
Terminalarbetare på heltid sökes till välkänd terminal i Malmö!
StudentConsulting Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000035470963