Jobbet Uthyrare till kund i Växjö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Uthyrare till kund i Växjö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Är du en person som trivs när du får träffa nya människor och trivs med administrativa uppgifter? Då kan det vara dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

Kunden är ett bostadsfastighetsbolag, vars affärsidé är att förvärva, förädla och förvalta kommersiella fastigheter i Sverigek. Deras kontor är beläget i centrala Växjö och det är där arbetet kommer att utföras.

I rollen som uthyrare kommer du ingå i ett trevligt team på fem personer som arbetar i olika roller. För kunden är det viktigt att du är en person som trivs med att jobba i team och nu vill vara deras nästa teamplayer. Arbetsuppgifterna kommer vara väldigt varierande, där några exempel på arbetsuppgifter är:

- Ta fram kontraktsunderlag

- Felanmälan

- Scanna avtal

- Beställa underhåll vid besiktningar

- Arbeta i telefonin mån-tors 13.00-15.00

Tjänsten är tidsbegränsad till slutet på januari idagsläget men kommer finnas möjlighet till förlägning för rätt person. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Startdatum för tjästen är omgående. Placeringsort är Växjö.

Detta söker vi:

- Du har lätt för att lära sig och en vilja att hel tiden lära sig nytt och utvecklas och prova nya arbetsuppgifter.
- Noggrann i ditt arbete men trivas med att jobba med flera arbetsuppgifter samtidigt
- Tycker om att jobba i en organisation där det händer mycket och där arbetsätt utvecklas och förändras.
- Trivs med att arbeta tillsammans med ett team och gemensamt nå mål
- Bra på att förklara på ett sätt som mottagaren kan ta till sig och trivs i kunddidaloger.
-Tidigare erfranhet av kontrakskrivning, avtalstolkning anses väldigt meriterande.

Låter detta som du?

Vi tillämpar löpande intervjuer och urval där tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum då start för tjänsten är omgående. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45607

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till