Jobbet Utesäljare VVS till Uponor har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Utesäljare VVS till Uponor publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Information om uppdraget

Uponor expanderar och vi söker nu för deras räkning en säljare till region Nedre Norrland. Som utesäljare i regionen har du stort ansvar för många kunder. Arbetar du idag som säljare eller inom annat område kopplat mot VVS och vill ta nästa steg?
Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Vi servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation. Uponor har ca 3 900 anställda i 30 länder och under 2016 hade Uponor en nettoförsäljning på 10,7 miljarder kronor.

Som säljare för region nedre Norrland har du stort ansvar i att marknadsföra och sälja Uponors systemlösningar och koncept. Du bearbetar självständigt grossister, entreprenörer och byggsektorn kopplat mot VVS. Du är dina kunder behjälplig i tekniska frågor och utbildar kunder i Uponors system. Du ingår i en grupp om 8 säljare i region Norr och rapporterar direkt till regional försäljningschef. I ditt dagliga arbete har du stöd av innesäljare och teknisk support. Då detta är en del i Uponors expansion i Sundsvall för Uponor utgår du från hemmet och har ditt kontor där och bearbetar sedan kunder i hela regionen. Vi ser gärna att du utgår från Sundsvall-Härnösand med omnejd.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med VVS och har ett tekniskt kunnande inom området. Antingen jobbar du med VVS idag eller har tidigare gjort. Du har erfarenhet av försäljning och god vana av att arbeta självständigt. Du bokar och bearbetar dina kunder i regionen men har stort stöd på den tekniska biten genom teknisk support i Uponors organisation som hjälper dig med uträkningar och ritning av eventuella system. Du skriver avtal med kunder och är en del av säljorganisation Norr. Du rapporterar direkt till ansvarig regional försäljningschef och har avstämningar månadsvis. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Tjänsten är på heltid och tillträde enl. överenskommelse. Du arbetar vardagar, kontorstider men då du arbetar hemifrån har du en stor möjlighet att själv styra arbetstider och planering. Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting sköter processen och du blir direktanställd hos Uponor. Har du några frågor? Då vänder du dig till pontus.geijer@studentconsulting.com

Låter detta intressant? Då vill vi ha din intresseanmälan så snart som möjligt. Tänk på att tydligt genomarbetade ansökningshandlingar där du beskriver din kompetens inom VVS och tidigare erfarenheter ökar dina chanser i urvalsprocessen.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40384

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Extrajobb i jul - dag, kväll och natt Sundsvall StudentConsulting
Ledande montörer sökes! Sundsvall Professionals Nord
.NET Developer - In-house role Sundsvall Nigel Frank International
Studenter sökes för extrajobb inom ekonomi Sundsvall StudentConsulting
Jobba med kundservice i Riga, Lettland! Sundsvall StudentConsulting
Rekrytering av CNC-operatörer Sundsvall StudentConsulting
Juniora .Net-utvecklare sökes till SSG Sundsvall Academic Work
Projektledare Eltel Power Sundsvall Professionals Nord
.NET Developer Sundsvall Nigel Frank International
Supporttekniker till GDM Sundsvall Professionals Nord
VVS konstruktör till Sweco! Sundsvall Academic Work
Produktutvecklande ingenjör till Xavitech! Härnösand Professionals Nord
Extrajobb som lokalvårdare Sundsvall StudentConsulting
Kundtjänstrådgivare till SEB i Sundsvall Sundsvall Amendo Bemanning
Projektadministratör till Eltel Sundsvall Professionals Nord
Utvecklare till Invativa Sundsvall Professionals Nord
Är du Valmets nästa orderadministratör? Sundsvall Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till