Jobbet Utesäljare till södra Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utesäljare till södra Stockholm publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du måldriven och resultatfokuserad? Vill du ha ett självständigt arbete där du får stora utvecklingsmöjligheter och en chans att växa i din roll som säljare? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som säljare hos vår kund arbetar du med välkända varor mot byggindustrin. Du driver dina affärer från första samtalet till påskrift samt underhåller dina befintliga kunder. Du utgår från lokalerna i Jordbro eller Nacka och bearbetar södra Stockholm. I starten av din karriär hos vår kund får du en gedigen introduktion och kommer att arbeta nära din säljchef och mentor för att kunna utvecklas framåt i din roll som utesäljare.

Om företaget
Vår kund arbetar med uthyrning av maskiner till bygg, anläggning och industri, allt från små maskiner som skruvdragare till de största maskinerna som lyftkranar. Företaget ser till att allt kommer på plats inför ett byggprojekt och arbetar med både stora som små kunder inom branschen.

Din profil
Vi söker dig som är målmedveten och ansvarstagande samt har en passion för sälj och mötet med människor. Som person är du framåt och har skinn på näsan då du ska kunna etablera och bygga upp en relation till dina kunder. Krav: - Körkort B - Erfarenhet av försäljning, antingen via telefon, i butik eller som utesäljare. - Bosatt på södra sidan av stan Meriterande: - Kunskaper inom byggbranschen

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Tillträde: Januari/Februari 2019 Omfattning: Heltid Arbetstider: 8h/dag, 7-16 Ort: Stockholm Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Referens

19716

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till