Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utesäljare till LOHILO i Skåne jobb i Helsingborg på Stegra Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utesäljare till LOHILO i Skåne på Stegra Rekrytering AB

Utesäljare till LOHILO i Skåne

Stegra Rekrytering AB Helsingborg, Skåne län Heltid
Nu söker vi dig som vill representera det starka varumärket LOHILO i rollen som utesäljare inom deras koloniala produktportfölj i Västra Skåne.Om kunden

"Allt började en dag efter gymmet. Vi hade insett att skopa upp glass direkt efter ett träningspass kanske inte var det smartaste att göra. Sen dess har vi arbetat med att förändra den verkligheten på alla tänkbara möjliga sätt. En stark vilja som gjorde oss till en av dem första i världen att producera glass med hög proteinhalt. Som ni kan föreställa er så skulle aldrig glass- och dryckesälskare som oss nöja sig med något som bara är näringsrikt. För oss är det lika viktigt att skapa produkter som smakar riktigt gott. Det är vårt DNA".

LOHILO fokuserar idag på funktionella drycker och livsmedel där produkterna innehåller en eller flera funktioner som vitaminer, mineraler eller liknande.

Med det sagt så är varumärket LOHILO alltid i utveckling: de ändrar verkligheten genom deras produkter och gör det möjligt att njuta av livet fullt ut - utan att kompromissa på deras hälsosamma och aktiva livsstilsmål.

Välkommen ombord! Det finns alltid plats för fler i LOHILO's stora familj av gymfreaks, världsmästare, medieprofiler, kontorsrockare, säljmaskiner, personliga tränare, studenter, fabriks-guruer, näringsspecialister och mer!

Om rollen

LOHILO söker nu en utesäljare i distriktet Västra Skåne vilket omfattar Helsingborg, Halmstad, Hässleholm och Malmö.

I rollen som utesäljare genomför du kundbesök inom dagligvaruhandeln i ditt distrikt där du säljer LOHILO's sortiment inom energidryck samt produkter från Superfruit. Du ansvarar för orderhantering, plock i butiker, försäljning av kampanjer samt överlag hålla en hög servicenivå gentemot kund.

Att vara utesäljare hos LOHILO innebär att ditt jobb är att säkerställa LOHILO's tillgänglighet och synlighet i butikerna, samt att hjälpa kunderna att maximera deras försäljning av LOHILO's produkter ut genom kassan och bygga långsiktiga kundrelationer.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som älskar försäljning och som har rätt driv för att vara med i LOHILO's tillväxtresa framåt. Du har en aktiv livsstil och är en utåtriktad person som kommer in i kundmötet med rätt attityd och massor av energi. Tjänsten innebär att du besöker kunder inom dagligvaruhandeln så det är viktigt att du trivs med att arbeta självgående och därmed ta eget ansvar för dina dagar.

Har du arbetat inom dagligvaruhandeln, kanske som avdelningsansvarig, väger det tungt. Det är en stor fördel om du har förståelse för hur det fungerar i butik med försäljning, plock, beställningar och hur man placerar varorna i butiken. Har du arbetat med försäljning inom relevant område tidigare är det också ett plus.

Krav för tjänsten
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom dagligvaruhandeln eller erfarenhet av försäljning inom relevant område för tjänsten
  • Du har en aktiv livsstil och ett genuint intresse av LOHILO's varumärke och produkter
  • Du är en strukturerad och ansvarsfull person fylld av energi som älskar försäljning
  • Körkort B
Övrigt

Startdatum: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid

Lön: Fast del samt provision där du har stora möjligheter att påverka din lön

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 eller [ Link removed ] .

Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: stegra117