Jobbet Utesäljare till Folkfilter har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utesäljare till Folkfilter publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Utesäljare till Folkfilter i Stockholm. Vi söker dig som brinner för relationsskapande affärer.

Trivs du i en relationsbyggande roll i ett växande företag med inriktning på att förbättra människors inomhusmiljö? Drivs du av att arbeta självständigt och nätverka mot privatpersoner och bostadsrättsföreningar? Här kommer du till en öppen och flexibel arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas. Är det dig vi söker, skicka in din ansökan till oss!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till en arbetsplats där cheferna är måna om sina anställda och visar stort engagemang. Här får du möjlighet till personliga utveckling och vara med och påverka arbetsplatsen, affärsutvecklingen och interna rutiner. På Folkfilter ges du möjligheten till att styra din arbetstid och påverka din slutlön.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Bygga relationer och affärer via telefon och fysiska möten.
  • Skapa nya och upprätthålla långsiktiga kundrelationer.
  • Sälja in företagets moderna och miljöanpassade luftfilter till bostadsrättsföreningar i Sverige.
  • Vara delaktig i hela processen från ett första samtal till slutinstallationen hos kund.
  • Som Account Manager rapporterar du till företagets VD.

Sammanfattningsvis kommer du i din roll ansvara och bibehålla kontakten med dina kunder och leverera ett värde som positivt påverkar människors hälsa och inomhusklimat.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en heltidstjänst där arbetsplatsen är placerad i Norsborg. Arbetet innebär i viss mån kundmöten på kvällar och helger, vilket medför flexibla arbetstider.

Rollen innefattar en grundlön med en provision utan tak, detta innebär stor möjlighet till att kunna påverka sin slutlön.

Folkfilter har ett gediget introduktionsutbildning där du som anställd får all information och verktyg för att på bästa sätt ha möjlighet att lyckas och komma in i din nya roll. På kontoret arbetar även en till säljare som du kommer att arbeta nära med och som kommer att finnas som stöd.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare telefonvana och brinner för mötet med människor. Du är resultatinriktad, trivs att arbeta självständig och motiveras av att skapa affärer och samarbeten.

• Som Account Manager ligger fokus på att du är energisk, serviceinriktad och vill leverera ett värde för människor. I detta fall frisk luft i inomhusklimatet. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning, men inget krav.

• För den här rollen är det ett krav att du talar och skriver på svenska och har B-körkort. Du bör även ha datorvana då du kommer att arbeta i ett CRM system, Word och Excel

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

27C2E16300E54FF3B50B02C6F4F994F7

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till