Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utesäljare till Dahl Sverige, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utesäljare till Dahl Sverige, Göteborg på Säljpoolen

Utesäljare till Dahl Sverige, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid

 

 'Med en kompetens och förmåga att vilja dela med sig av sina kunskaper till sina medarbetare har Dahl arbetat framgångsrikt med sitt Employer Branding arbete, både för nuvarande och potentiella medarbetare. Just därför utses Dahl till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.' 

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals. Dahl har blivit utnämnda till Karriärföretag sex år i rad! 

Dahl är Sveriges ledande VVS-grossist och har ett sjuttiotal butiker (DahlCenter), från Ystad i söder till Kiruna i norr. Dahl har haft en enorm tillväxt på grund av stark lokalkännedom, lokalt entreprenörskap, spetskompetens och ett stort kundfokus.  

Vi omsätter ca 8 miljarder och är ungefär 1 200 medarbetare som ständigt strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Detta är också våra tre ledord.

Vi letar nu efter vår nästa

Utesäljare
till Göteborg / Kungsbacka

 

Arbetsuppgifter
Som kundansvarig utesäljare inom VVS är du vår spjutspets och nyckelperson. Därför blir du ytterst viktig för vår fortsatta satsning inom vårt kärnområde.

Du arbetar med försäljning av Dahls produkt- & tjänstelösningar och får ett direkt affärsansvar för ett antal både små och större kundkonton inom regionen. Du kommer att ha en fri roll där strategisk planering och proaktivt säljarbete på fält är nyckeln för att kunna utveckla Dahls prioriterade kunder. Du utgår från en redan stark och etablerad kundbas, men uppsökande nykundsbearbetning ingår också i din roll. 

Du kommer att ingå i ett säljteam bestående av inne- och utesäljare samt butikssäljare som gemensamt stöttar Dahls affär. Att göra det lilla extra för våra kunder ligger naturligt för oss. Du utgår från Göteborg / Kungsbacka och rapporterar till försäljningschefen.

Din profil
Vi ser gärna att du har arbetat några år med proaktiv och behovsanpassad försäljning samt har dokumenterad erfarenhet av eget kundansvar. Som person har du en stark vilja att prestera, har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Branscherfarenhet inom VS är meriterande.

Varför arbeta hos oss?
Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi omsätter över 9 miljarder. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

 På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 300 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8a19f309e26542a1b2604290ca6523