Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utesäljare jobb i Täby på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utesäljare på Framtiden

Utesäljare

Framtiden Täby, Stockholms län Heltid
Teknisk utesäljare med fokus på långvariga kundrelationer

Här är chansen för dig som studerat teknik eller elektronik att utveckla och fördjupa dina kunskaper inom säljmöten, kundsupport och administration! Det här jobbet kräver ett tätt samarbete med dina kollegor och innebär samtidigt en fantastisk chans att utveckla din yrkesidentitet – och samtidigt ha väldigt kul på vägen. Låter det här rätt för dig? Vänta inte med din ansökan!  

Om rollen

Som Teknisk säljare kommer du att delta i försäljning både inne på kontoret men mestadels ute på plats hos kunderna och ge teknisk rådgivning och stöd med hjälp av företagets tekniker.  Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. I denna roll kommer det förekomma resande till kunder runtom i Sverige.

Vem är du?

Till rollen som Teknisk säljare söker vi framför allt dig som är en engagerad och kommunikativ person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få vara en viktig medlem i teamet. Du behöver gilla långsiktiga affärer där man jobbar för att bibehålla långvariga relationer till sina kunder.
För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta som teknisk säljare men det här är inget krav. I denna roll kommer det förekomma resor runtom i Sverige.

Arbetsuppgifter

 •  Hantera offertunderlag
 •  Möten med nya och befintliga kunder
 •  Lägga beställningar och hantera ordar
 •  Registrera inkommande ärenden.


Skallkrav

 • YH eller gymnasialutbildning inom elektronik
 •  Svenska och engelska i tal och skrift
 •  B-körkort

Det är även meriterande för tjänsten om du

 •  Varit i kontakt med liknande produkter
 •  Erfarenhet inom tekniskförsäljning

Personliga drag

 •  Lagspelare
 • Kommunikativ
 • Självständig
 • Målmedveten

Om företaget

Vår kund är ett företag inom elektronik- och automationsbranschen som bildades år 2003 men har mångårig erfarenhet från automationsbranschen. Kontoret ligger i Täby och är idag en grupp på 10 anställda som arbetar tajt tillsammans för att ge sina kunder den bästa servicen.
De agerar alltid utifrån vår värdegrund som består av medvetenhet, passion och nytänkande. de vill alltid gå framåt i utvecklingen och i relationen med kunden. Dem värnar det lilla företagets flexibilitet och tänkesätt. Detta gör dem mer effektiva och sätter alltid kunden i fokus. Tidssäkra leveranser, tydlig och snabb återkoppling och att alltid sträva efter överträffade förväntningar är ledstjärnan i deras verksamhet.


Vad kan de erbjuda?

 •  Stor utvecklingsmöjlighet
 •  Stark teamkänsla i arbetsgruppen
 •  3000kr i friskvådsbidrag
 •  Möjlighet till förmånsbil


Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo


Villkor

Startdatum: Nyårsskiftet
Placeringsort: Stockholm
Arbetstider:  8-17
Omfattning: Heltid


Observera att vi inte tar emot CV via mail.

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

,,
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000050061095