Jobbet Utesäljare inom bygg&anläggning sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Utesäljare inom bygg&anläggning sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Södertälje

Arbetsbeskrivning

Har du stor social kompetens och en stark vilja att skapa resultat? Trivs du i en roll med försäljning och relationsbyggande? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett företag inom anläggningssektorn och jobbar som maskin- och transportförmedlare. De förser bygg- och anläggningsföretag i Mälardalen med rätt maskin på rätt plats tillsammans med transportlösningar avseende schakt och grusmaterial. Till Mälardalsområdet med fokus på Stockholm söker vi nu en Utesäljare/Kvalitetssäkrare.

I rollen som Utesäljare/Kvalitetssäkrare är du ansvarig över kunder i regionen Mälardalen. Du kommer i rollen arbeta med försäljning och utrangering av maskiner och yrkesarbetare, där det krävs att du är kunnig inom området för att förstå vilka och hur många maskiner som behövs på plats utifrån kunds önskemål. Många möten sker ute hos kund där du även kommer följa upp hur leveransen har gått. Du ansvarar själv för planering och bokning av dina möten. Du kommer även skicka orderbekräftelse till kund samt fakturera utifrån sålda maskintjänster.

Omfattning:
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av kund. Tjänsten är på heltid och inleds med introduktion. Du kommer arbeta i Mälardalen och kan utgå hemifrån med tjänstebil. Tjänsten startar så fort vi har hittat rätt person.

Detta söker vi:

Du ska ha cirka 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom yrket. Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning, där djupare kunskap inom Entreprenadjuridik är meriterande. B-körkort är ett krav. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som trivs i en roll med mycket kundkontakt. Du är serviceinriktad, orädd och trivs att arbeta i en säljande roll. Du tycker om att ta eget ansvar, med god förmåga att planera dina arbetsdagar tidseffektivt. Vi ser att du goda datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i Officepaketet. Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag, då urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46376

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till