Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utesäljare Fastighet till Dahl Sverige AB, Norrköping jobb i Norrköping på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utesäljare Fastighet till Dahl Sverige AB, Norrköping på Säljpoolen

Utesäljare Fastighet till Dahl Sverige AB, Norrköping

Säljpoolen Norrköping, Östergötlands län Heltid


 'Med en kompetens och förmåga att vilja dela med sig av sina kunskaper till sina medarbetare har Dahl arbetat framgångsrikt med sitt Employer Branding arbete, både för nuvarande och potentiella medarbetare. Just därför utses Dahl till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.' 

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals. Dahl har blivit utnämnda till Karriärföretag sex år i rad! 

Dahl är Sveriges ledande VVS-grossist och har ett sjuttiotal butiker (DahlCenter), från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Vi omsätter ca 8 miljarder och är ungefär 1 200 medarbetare som ständigt strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Detta är också våra tre ledord.

Vi letar nu efter vår nästa

Säljare mot fastighetskunder
Östergötland - Sörmland

Dahl fortsätter att växa och söker nu en passionerad säljare till region Östergötland - Sörmland med ansvar för kund-, affär- och tillväxt. Du kommer att tillhöra affärsområde fastighet och utgå från vårt kontor i Norrköping.

Rollen
I din roll som säljare kommer du att bearbeta stora och små fastighetsbolag, både privata och kommunala. Affärsområdet är i stark tillväxt och mycket av ditt fokus kommer att ligga på nykundsbearbetning, men även att utveckla relationer till befintliga kunder. Du får en fri roll där planering, struktur och proaktivt säljarbete på fältet är nyckeln till framgång. Du kommer att ingå i ett säljteam bestående av inne- och utesäljare samt butikssäljare som gemensamt stöttar Dahls affär.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt.

Passar vi varandra?
Vi söker dig som har ett sug och driv framåt inom sälj. Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning, men inte nödvändigtvis inom VVS eller fastighetsområdet. Det viktigaste är att du gillar sälj och att du är bekväm och trivs i rollen som säljare.

Du är lite av en tävlingsmänniska och drivs av mål och resultat, är handlingskraftig och lösningsorienterad. Du är förtroendeingivande och har lätt för att både skapa nya och förvalta befintliga kundrelationer.

Då tillgänglighet är ett av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder. Vidare är du social, utåtriktad och stresstålig.

Varför arbeta hos oss?
Vi erbjuder dig en roll i en trygg och stabil industrikoncern med hög organisatorisk tillväxt. Du får stor möjlighet till utveckling av både din roll och inom affärsområdet Fastighet. 

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt träningskort, glasögon och linser m.m. 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson på [ Link removed ] .

För information om tjänsten och Dahl, vänligen kontakta Försäljningschef Kent Lindholm 070-69 61 703

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.  

Välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Utesäljare Fastighet till Dahl Sverige AB, Norrköping
Säljpoolen Norrköping Heltid
Butikschef till Dahl, Norrköping
Säljpoolen Norrköping Heltidsanställd
Försäljningsingenjör Region Södra Norrland, Lubrication Sales Sweden
SKF Luleå Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 075ac7a54d9b41edaf7b13885fcf17