Jobbet Ute efter nya utmaningar och vill arbeta som junior fastighetsskötare? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ute efter nya utmaningar och vill arbeta som junior fastighetsskötare? publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad och initiativtagande? Vill du arbeta som vaktmästare/fastighetsskötare och har truckkort? Är du händig och tycker om att hjälpa andra? Då har vi det perfekta arbetet för dig!

Information om uppdraget:

Ena dagen spikar du upp tavlor och hjälper till att flytta möbler, nästa dag hjälper du en kollega som har problem med sitt nyckelkort. Arbetet innebär många kontakter, både internt och externt, exempelvis entreprenörer och leverantörer. Det är därför viktigt att du är framåt och gillar kontakten med andra!

Du kommer hjälpa till med enklare fastighetsskötsel och vara behjälplig där det behövs.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och därefter finns det chans att gå över direkt till vår kund efter 6 månader.

Arbetstiderna är måndag-fredag 7:00-15:30. Företaget är belagt i Fosie, Malmö.

Om du vill ha en tjänst där ingen dag är den andra lik och där du får jobba med kompetenta medarbetare på ett växande företag så kan detta vara tjänsten för dig!

Låter detta som tjänsten för dig? Tillsättning kommer tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat så sök redan idag.

Detta söker vi:

För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du innehar körkort eftersom det kan förekomma att detta behöver användas i arbetet. Du har även ett truckkort.

Vi söker dig som är driven och som tar egna initiativ. Det är ett krav för tjänsten att du har arbetat med någon form av service sen tidigare och tycker om att ha kontakt med människor.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45767

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till