Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utbildningskoordinator yrkeshögskola jobb i Stockholm på Karisma Rekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utbildningskoordinator yrkeshögskola på Karisma Rekrytering

Utbildningskoordinator yrkeshögskola

Karisma Rekrytering Stockholm, Stockholms län Heltid

Företagsekonomiska Institutet, FEI, är ett av Sveriges äldsta och mest anrika utbildningsföretag. Vi har utbildat det svenska näringslivet i mer än 130 år. Samtidigt är vi ledande och nydanande när det gäller modern teknik och pedagogik för framgångsrik kompetensutveckling och karriärutveckling. Vi har vår bas i Stockholm men har också verksamhet i Göteborg och Malmö. Vi finns även internationellt med egna utbildningscentrum i England och Spanien. Med FEIFLEX, vår hybrida digitallösning i absolut framkant, och artificiell intelligens gör vi lärandet flexibelt och effektivt. Vi som arbetar på FEI brinner för att ge andra möjligheter att utvecklas genom riktigt bra utbildning. Vi älskar engagemang och individuell drivkraft kombinerat med samarbete och lagkänsla. Nu söker vi ytterligare en ny kollega!

Utbildningskoordinator yrkeshögskola

FEI bedriver bland annat omfattande yrkeshögskoleverksamhet på uppdrag av Myndigheten för Yrkeshögskolan. Vi har ca 1000 studerande och vår ambition är att verksamheten ska växa ytterligare framöver. Vi behöver nu förstärka teamet som jobbar med yrkeshögskoleutbildningarna med en utbildningskoordinator.

Som utbildningskoordinator har du ett stort administrativt ansvar och jobbar med alla våra yrkeshögskoleutbildningar tillsammans med de sex utbildningsledarna. Du administrerar information om utbildningar och studerande internt i våra system, men även hos CSN och Myndigheten för yrkeshögskolan. Du kommer ha mycket kontakt med våra studerande i frågor som rör deras studier och studiemiljö. Du kommer även att ha en stor roll i antagningen av nya studerande som sker under våren 2022. Du arbetar på vårt kontor i centrala Stockholm. Där finns också utbildningslokalerna som vi gärna ser att du kan ta ansvar för att öppna på morgonen.

Som person är du serviceminded och har god samarbetsförmåga. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift. Du är lösningsorienterad, tar egna initiativ och gillar att arbeta självständigt och strukturerat med administrativa uppgifter. Du är van vid ett högt tempo och att kunna jobba parallellt med olika uppgifter. 

Vi ser gärna att du har:

  • Lägst gymnasial utbildning 
  • Dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Erfarenhet av yrkeshögskoleutbildningar eller annan utbildningsverksamhet

Vi erbjuder dig en miljö med ambitiösa och engagerade kollegor och en verksamhet i stark utveckling. Som anställd på FEI erbjuds du goda anställningsvillkor och utmärkta möjligheter till kontinuerlig kompetensutveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start ca den 1 december. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan senast den 7 oktober 2021. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering. Du söker tjänsten på [ Link removed ] . Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl 0706-501940

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1335006-276649