Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utbildnings- och Medicinskt ansvarig jobb i Hudiksvall på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utbildnings- och Medicinskt ansvarig på Randstad AB

Utbildnings- och Medicinskt ansvarig

Randstad AB Hudiksvall, Gävleborgs län Heltid


arbetsbeskrivning.

Om du söker en pulserande vardag och vill arbeta i ett företag med en produkt och mission som gör skillnad i människors liv – varmt välkommen till MYoroface!
MYoroface söker en driven person som kan ta det medicinska ansvaret samt vill jobba med att sprida kunskap såväl internt som externt internationellt.
Vill du vara med och driva och utveckla ett snabbväxande forskningsdrivet företag med ambitioner att förändra en hel bransch? 

MYoroface är inne i en tillväxtfas och här får du chansen att vara med och
utveckla vår service samt paketera kunskap för utbildningsändamål i en härlig entreprenöriell miljö där allt är möjligt. Din professionella och personliga utveckling kommer att gå hand i hand med ditt eget engagemang och företagets tillväxt.

Hos oss kommer du trivas om du, som vi, är snäll, gillar att tänka nytt, bryta mark och dagligen arbeta i en ständigt föränderlig miljö med högt tempo, där alla tar personligt ansvar och hjälps åt när det behövs, samtidigt som vi har väldigt roligt. Här finns inga färdiga recept på hur något ska göras, men vi gör antaganden, testar, mäter och analyserar och förbättrar framgångsrecepten hela tiden.


ansvarsområde.

I rollen som utbildnings- och medicinskt ansvarig arbetar du aktivt för att sprida vår expertis till såväl privatperson som vårdgivare nationellt som internationellt. Målsättningen är att underlätta och bana väg för upptag av behandlingen inom vården, men även öka medvetenheten bland privatpersoner om hur och varför olika symtom dyker upp och hur de kan behandlas.

Du ser till att kunskapen internt håller hög höjd och utbildar internt i såväl anatomi som forskning och hur den neuromuskulära behandlingen fungerar. Du kommer att ansvara för vår medicinska korrekthet i kontakt med oss oavsett kanal och agera bollplank i vår marknadskommunikation och medicinskt korrläsa texter. 

Din medicinska erfarenhet är också av stor vikt vid vår produktutveckling.
Du kommer att få vara med och forma tjänsten utifrån din erfarenhet och kunskap.
I rollen som medicinskt ansvarig och utbildningsansvarig kommer du att behöva både kreativitet och struktur. Du ska projektleda utbildningsinsatsen mot vårdgivare och paketera erbjudandet så att det passar vården samtidigt som du är aktivt söker kontakt med viktiga intressenter. Du är med och inspirerar till fortsatt forskning, är själv intresserad av kunskapsinhämtning och öppen för att lära dig nytt. Du har lätt för att samarbeta med andra med olika bakgrund och erfarenhet på ett opretentiöst
vis samtidigt som du gärna delar med dig av din egen kunskap. Med din erfarenhet och drivkraft hittar du nya vägar samtidigt som du håller dig ajour med vad som
händer inom medtech. Ett plus är om du känner dig bekväm framför kamera och att leda webinarium t.ex. utbildning via webb.

Inom verksamheten kommer du jobba i ett tight team som är placerade i både Hudiksvall och Göteborg. Tjänsten kräver oavsett placeringsort mycket närvaro på kontoret i Hudiksvall där vår kundsupport, uppfinnare samt produktutvecklare är placerade.
 • Projektledning
 • Läsa, förstå och utvärdera forskningsartiklar
 • Medicinskt granska och korrläsa texter
 • Sprida kunskap
 • Utbilda
 • Delta i utvecklingarbete
 • Skriva ansökningar och underlag till informationstexter


arbetstider.

Tjänsten är på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Placering Hudiksvall eller Göteborg. Tjänsten kräver oavsett placeringsort mycket närvaro på kontoret i Hudiksvall där vår kundsupport och produktutvecklare är placerade. Resor i arbetet förekommer regelbundet.


kvalifikationer.

Vi söker dig som är antingen:
Logoped – både barn och vuxna med tyngdpunkt på vuxna
Sjuksköterska – med erfarenhet från neurologiklinik, medicinklinik, strokeenhet
Läkare – ÖNH, medicin, kirurgi- gastroenterologi
Du har erfarenhet av:
 • Projektledning/leda andra
 • Läsa och förstå forskningsartiklar
 • Utbildning av andra
 • Administrativt arbete
Meriterande:
 • Erfarenhet av införande av nya hjälpmedel/behandlingar på klinik
 • Intresserad av forskning
 • Erfarenhet av försäljning
 • Språkkunskaper utöver svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tar du naturligt eget ansvar och egna initiativ, är drivande, uthållig, proaktiv och nyfiken. Du har en stark kommunikativ förmåga som visar sig i att du kan ta till dig och tolka information och omsätta den, att du kan ta tillvara på kundernas önskemål och lyssna på inputs från olika intressenter. Utveckling och teknik är ett stort intresse och som en naturlig del av din vardag håller du dig ständigt uppdaterad om vad som händer.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift eftersom våra möten ofta hålls på engelska och du har utländska kontaktytor.
Låter detta spännande? Vill du vara med på en tillväxtresa och ingå i ett härligt familjärt gäng? Vi ser fram emot att höra av dig!


erfarenhet.

Ca 5 års erfarenhet


ansökan.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast  4 oktober 2021.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar MyOroface med Randstad AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Pernilla Keusch, [ Email address blocked ] , 070 149 87 85.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358763