Jobbet Utbildare med höjd har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Utbildare med höjd publicerad av Skill

Heltid
Linköping
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Vill du vara den som ser till att Saab får de bästa flygplansbyggarna?

Om företaget
Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet. Utbildningsverksamheten, Competence Development Aeronautics, består av två delar - Learning Center och Training Center. Då vi ser en ökning i produktionstakten behöver vi nu förstärka Learning Center med ytterligare en person.

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig en roll där du själv får utvecklas samt se andra växa i sin kompetens. Du och dina fem utbildarkollegor har en ansvarsfull uppgift i att utbilda nya flygplansbyggare. Du har fullt ansvar för att planera och genomföra både teoretiska och praktiska utbildningar och övningar. Du tar fram relevant material, planerar och förbereder praktikplatser och praktikperioder åt dina elever. I ditt arbete har du ett nära samarbete med andra utbildare, elever, produktionsledning samt produktionsledare.

Din profil
Vi söker dig som drivs av att bidra till att människor utvecklas. Du har förmågan att förmedla ett budskap så att alla förstår. Eftersom dina elever kan komma från andra länder än Sverige måste du kunna tala engelska utan hinder. Allt utbildningsmaterial är på engelska, vilket innebär att du även måste ha den skriftliga kunskapen i det engelska språket. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta inom industrin, gärna som flygplansbyggare, du kan läsa ritningar, montera och du är framförallt en stjärna på att utbilda/coacha andra. Om andra skulle beskriva dig skulle de säga att du: - är förtroendeingivande - har ett engagemang och driv utöver det vanliga - sätter laget före jaget Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är ett konsultuppdrag på initialt sex månader med möjlighet till förlängning. Uppdragsstart är v 32 2018. Tjänsten inleds med att du själv går den utbildning du framöver ska ansvara för. Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, 013-32 94 08 alt susanne.oman@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3481

Liknande jobb

Verksamhetsutvecklare Linköping SAAB
Personlig assistent till kvinna Finspång Assistansbolaget i Sverige AB
Långt konsultuppdrag till Bank i Linköping Linköping Amendo Bemanning
Bygg och anläggninskonsult till Ramböll Norrköping Academic Work
Onsite-ansvarig Linköping Academic Work
Financial Controller Linköping Skill
Security Officer Linköping SAAB
Tax Manager Linköping SAAB
Sektionschef Utveckling Linköping SAAB
Toyota söker Mjukvaruarkitekt inom Embedded Systems Mjölby Toyota Material Handling
Systemingenjör Mjölby Toyota Material Handling
Toyota söker Mjukvaruutvecklare inom C# .net Mjölby Toyota Material Handling
Beredare/Teknisk bokföring Linköping SAAB
Vägledande Affärssystemkonsult Linköping Unik Resurs
Montörer till Scanfil Åtvidaberg Skill
Ingenjörer Flygande System Linköping SAAB
Quality Process Professional Finspång Poolia
Driftplanerare till E.ON Norrköping Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till