Jobbet Utbildad socionom sökes som handläggare/behandlare till längre vikariat! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utbildad socionom sökes som handläggare/behandlare till längre vikariat! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad socionom med erfarenhet av att arbeta med våldsfrågor? Drivs du av ett utvecklande och flexibelt arbete som sätter människan i fokus? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I samarbete med vår kund söker vi nu en handläggare/behandlare till ett långtidsvikariat. Vår kund bedriver verksamhet inom öppenvård under Socialtjänstlagen (SoL). Den huvudsakliga verksamheten är olika former av skyddat boende i både kollektiv och enskild form. Kunden bedriver också andra typer av insatser inom öppenvård såsom kontaktmannaskap och föräldrastöd.

I rollen som handläggare/behandlare kommer du ha ansvaret för placeringarna på företagets kollektiva boenden. Detta innebär arbetsuppgifter som innefattar samarbete med berörd socialtjänst och kollegor, dokumentation under SoL, strukturerade samtal i behandlande syfte och en del administrativa uppgifter. Du kommer enskilt att utreda de placeringar som inkommer samt planlägga de insatser som behövs för klienterna. Genomföra kvalitetskontroller över de kollektiva boenden som ingår i företaget samt hot- och riskbedömningar för de enskilda placeringarna. I tjänsten ingår även resande och att ansvara för personalmöten samt arbetsdelegering hos personalen på det kollektiva boendet.

Vår kund erbjuder en familjär arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Förmåner som friskvårdsbidrag och flextider ingår i anställningen.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten bör du:

-Vara utbildad socionom eller ha annan liknande akademisk utbildning
-Ha minst två års erfarenhet av arbete med våldsfrågor och att utreda våld
-Vara flexibel och drivande med stort ansvarstagande
-Vara flytande i svenska tal och skrift

Det ses som meriterande om du:

-Är utbildad i samt har erfarenhet av arbete med Patriark, FREDA, SARA och/eller MI.
-Innehar B-körkort
-Har goda kunskaper inom tal och skrift på arabiska och/eller persiska.

I denna rekrytering lägger vi stort värde i dina personliga egenskaper. För att passa i rollen är det viktigt att du är säker i att ta egna initiativ och gärna leder andra i personalen. Du är flexibel i ditt arbetssätt och tycker om att samarbeta med dina kollegor.

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49760

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till