Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Utåtriktad Projektledare eller Produktägare jobb i Göteborg på Consat Engineering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Utåtriktad Projektledare eller Produktägare på Consat Engineering

Utåtriktad Projektledare eller Produktägare

Consat Engineering Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Consat är ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar. Vi strävar alltid för att ligga i framkant inom teknik och innovation! Nu letar vi efter nya medarbetare som vill jobba med spetsteknik, och göra Consat ännu bättre.

Information om rollen

Våra kunder letar efter projektledare, produktägare och IT business analysts. Som en PM/PO/IT BA kommer du att hjälpa våra kunder genom att leda deras projekt och team. Du kommer kommunicera med intressenter i alla nivåer av organisationen och ha en god förståelse för de affärsmässiga behoven. Genom att bryta ned och planera arbete kommer du att säkerställa leveranser och framsteg.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi är inte bara en konsultfirma, vi är ett teknikhus. Med passion för teknik, säljer vi våra egna produkter och tjänster och erbjuder våra anställda både in-houseprojekt och uppdrag hos kund. Vi har årtionden av expertis i fordonsindustrin och ligger i framkant av innovationer inom e-mobility, aktiv säkerhet och autonoma fordon. Vi var tidiga entreprenörer inom IoT och växer nu enormt inom Medicinteknik. Våra kunder är alltifrån små uppfinnare och entreprenörer till stora globala koncerner.

Din personliga utveckling är vår prioritet. Vi ger dig nya möjligheter att växa genom utmanande uppdrag, i en gemenskap präglad av engagemang, entusiasm och passion. ”Långsiktighet” är vårt ledord när det kommer till anställda. Alla på Consat stöttas av engagerade ledare och premieras med många förmåner.

Vi tror att team med mångfald är team med framgång, och att de teamen är både kul och givande att vara en del av. När vi anställer personer, likt dig själv, värdesätter vi en jämn fördelning av etnicitet, ålder, kön och liknande aspekter. Vår arbetsplats är en varm och vänskaplig miljö, där vi har trevligt tillsammans och frodas i vår gemensamma passion för teknik.

Vi letar efter dig som

  • BSc eller MSc inom ingenjörsområdet eller ekonomi
  • 5 års erfarenhet som PM/PO/IT BA
  • Skicklig på att kommunicera
  • Stort intresse för teknik
  • Analytisk
  • Mycket initiativ och driv
  • Team player som kan coacha och leda
  • Affärssinne
  • Resultatinriktad
  • Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift

Vad vi gör inom avdelningen TSP

Du kommer att vara en del av Consat Engineerings TSP-avdelning. Vi är specialister på Testutveckling, Systemdesign och Projektledning. Vi erbjuder dig en möjlighet att växa tillsammans med skickliga personer som är passionerade för teknik.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta: Miki Swahn, [ Link removed ]

Vår långsiktiga syn på våra medarbetare har bidragit till att Consat för nionde året i rad har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärsföretag! Läs mer på: [ Link removed ]   & [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1378731-289632