Jobbet User Experience Designer, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

User Experience Designer, Stockholm publicerad av CGI

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

ArbetsbeskrivningBeskrivning av tjänsten:

Du arbetar användarcentrerat och drivs av hur du tillsammans med dina kollegor - från strategi till utveckling - skapar lösningar som användarna älskar och som leder till önskad affärs- och användarnytta. Du är genuint intresserad av att ta fram bästa användarupplevelsen och har dokumenterad erfarenhet inom research, kravhantering, koncept, interaktionsdesign, prototyping och användningstester.

Som konsult kommer du att arbeta i både större och mindre kunduppdrag och du kan motivera hur dina lösningar möter kundens mål och strategier. Du har haft en liknande roll i minst tre år och att arbeta agilt och tvärfunktionellt är en självklarhet. Våra kunder finns i hela Sverige, du kommer ha din placeringsort i Stockholm och kommer att behöva resa i tjänsten.Dina framtida arbetsuppgifter:

Vi ser att du är initiativrik och har ”klipp i steget”, att du är nyfiken och älskar frågan ”varför”. Du älskar digitalt och förstår hur nya tekniker och trender kommer att förändra våra användarbeteenden, vilket ställer krav på framtida lösningar.

Du behärskar de verktyg som krävs för att visualisera och dokumentera specifikationer och interaktionsdesign. Du tänker digitalt och kan snabbt skissa fram lösningar utifrån användarnas behov och kundens affärsmål i form av wireframes, skisser och prototyper.Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll:

Vi tror också att du:

Har relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Kan planera och estimera ditt arbete
Kan uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Har arbetat som konsult

Erfarenhet och/eller intresse av e-handel samt Google Analytics ser vi som en merit.
I ansökan vill vi att du lämnar ett personligt brev, CV samt arbetsprover från dina tidigare uppdrag.

För mer information, kontakta gärna:
Konsultchef Marika Eriksen 070-2234824

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-06-22.

User Centric Design, Usability, Service Design, Research, Design ThinkingVad du kan förvänta dig av oss:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Skills:

  • Graphic Design
  • Graphic Design
  • Interaction design
  • iOS

Referens

J1017-1740

Om företaget

Vi finns i 40 länder med 72 500 medlemmar varav 3 800 i Sverige i 25 städer. CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi finns i hjärtat av samhällets transformation, hos kunder som skapar framtidens hälsa, välfärd, energi, transporter, handel, betalningar, tillverkning och kommunikation.

På CGI är vi ett team av entreprenörer som förverkligar en gemensam dröm om att ha kul och trivas tillsammans, och att bygga ett företag som vi är stolta över. Vi kallas för medlemmar för att nästan alla är delägare, så när du börjar på CGI utvecklar du inte bara dig själv, utan också ditt eget företag. Vi vill vara i framkant, kontinuerligt bli bättre tillsammans och ta vara på nya möjligheter. Vi är stolta över utmärkelsen som Top Employer 2018 och Bästa Jämställdhetsindex (i gruppen IT- och Telekomföretag) som bekräftar vår ambition att vara den bästa arbetsplatsen i vår bransch.

Välkommen att utvecklas tillsammans med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Marknad - reklam - pr - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.