Jobbet Uppräkningspersonal sökes för heltidstjänst! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Uppräkningspersonal sökes för heltidstjänst! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Är du en ansvarstagande person? Gillar du att arbeta med service och och har ett siffersinne? Vill du ha ett självständigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete? Då kommer du att trivas i rollen som uppräkningspersonal!

Information om uppdraget:

Vår kund är marknadsledande inom värdehantering i Sverige och behöver nu utöka sin personalstyrka med en ansvarsfull kollega. Kärnan i verksamheten är värdetransporter, där de varje dygn förflyttar kontanter och värdeföremål till och från butiker, banker, deponeringsboxar och uttagsautomater.

Du kommer att starta din anställning på uppräkningsavdelningen som kan beskrivas som slutskedet av processen. Här tar du emot kontanter för uppräkning och du kommer även att ansvara för avstämningar, slutkontroll samt förvaring av sedlar och mynt.

Tjänsten är tilltänkt att börja i mitten av januari och kommer att löpa på tillsvidare under våren och sommaren. Arbetstiderna kommer främst vara under kväll och natt men kan komma att variera. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd av kund.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och engagerad person med hög integritet och noggrannhet.

För att kunna ta dig till och från kunder måste du inneha b-körkort och du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift. Vidare är det ett krav att du är ostraffad, drogfri och inte har några betalningsanmärkningar. Ett vidare krav för tjänsten är att du är fyllda 20 år och du behärskar även svenska språket både skriftligt och muntligt.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45590

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till