Jobbet Uppräkningspersonal sökes för direktrekrytering till Loomis i Sollentuna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Uppräkningspersonal sökes för direktrekrytering till Loomis i Sollentuna! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann och effektiv med ett öga för detaljer? Trivs du att arbeta med monotona arbetsuppgifter och söker nattarbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För Loomis räkning söker vi nu Uppräkningspersonal till Sollentuna. Som uppräkningspersonal bär du ett stort ansvar. Du kommer utföra uppdrag åt bland annat banker och handel tillsammans med ditt team av härliga kollegor. Ni kommer att med hjälp av maskiner sköta uppräkning av valuta, slutbokning av dagskassor, äkthetskontroll av kontanter, hantering av ordrar från kunder samt packning av växel. Arbetet är förlagt under 4 vardagsnätter i veckan om skift på ca 10-12 timmar. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du anställs direkt av Loomis.

Loomis är mycket mån om att personalen trivs i sitt arbete. Företaget erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och chansen att både växa i din roll, med fler arbetsuppgifter och större ansvar, eller vidare till en helt ny roll inom företaget. För dig som har driv och engagemang finns förutsättningarna att komma väldigt långt i organisationen då Loomis har blivit utsedd till ett av Sveriges karriärföretag 5 år i rad.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är 18 år eller äldre och ha fullgjort en gymnasieutbildning eller liknande. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift, samt är ostraffad, drogfri och ha ordnad privatekonomi. För att trivas på Loomis tror vi att du är en ärlig och lojal teamspelare. Arbetet som uppräknare kräver även att du är stresstålig, serviceinriktad och noggrann.

För den här tjänsten är det starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen eller tidigare har jobbat på lager. Du trivs mycket bra med monotona arbetsuppgifter, är i god fysisk form samt söker ett arbete under nattetid.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45627

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till